SroMobiL 120 Cap 14d | Yeni Nesil PvP Server
Win As You Play & Play As You Win Oynadıkça Kazan & Kazandıkça Oyna sloganıyla yola çıkan 120 Cap 14d Free Silk Free TL Silkroad PvP Serveri SroMobiL 6 Ağustos günü 3 günlük Beta sürecinin ardından start tuşuna basarak oyuncularına kapılarını açtı.
Türkiye'nin İlk 3 arasında 2011 yılında açılan Silkroad PvP Serveri ViPSrO'nun 13 yıllık yayın hayatını 1 Mayıs 2024'de bitirmesinin ardından ViPSrO devamı niteliğinde SroMobil olarak tekrar yayına başlamıştır.
SroMobiL serveri bildiğiniz ViPSrO oyun tarzını devam ettirmeyi amaçlamıştır. Yani vur-kaç niyeti olmayan, uzun vadeli, eğlenceli ve oyuncusunu sömürmeyen bir sisteme sahiptir. Oyuncusuna oyundan her türlü itemi kazandırmaya, servere para yatırmaya yönlendirmeden biraz emek karşılığı vermeye çalışan yeni nesil sro pvp serverdir.
Server hakkında detay bilgilere buradan ulaşabilirsiniz
Metin2 PvP Serverleri Tanıtım ve İstatistikler Sitesi
PvP Serverlerde oynamak isteyen ve oynamak için pvp server arayan oyunculara kolaylık sağlamak, oynayabilecekleri pvp serveri kolayca bularak oynamalarına imkan sağlayacak yeni Metin2 PvP Serverler tanıtım forumumuza anlık istatiksel bilgileri de ekleyerek açıyoruz.
Beta açılış yapacak yada büyük açılışa hazırlanan Metin2 pvp serverlerine kolayca ulaşabilir hem anlık hem de geçmiş bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz..
Aradığınız pvp serverleri kolayca bulmanız dileğiyle
Silkroad PvP Serverleri Tanıtım ve İstatistikler Sitesi
PvP Serverlerde oynamak isteyen ve oynamak için pvp server arayan oyunculara kolaylık sağlamak, oynayabilecekleri pvp serveri kolayca bularak oynamalarına imkan sağlayacak yeni Silkroad PvP Serverler tanıtım forumumuza anlık istatiksel bilgileri de ekleyerek açıyoruz.
Beta açılış yapacak yada büyük açılışa hazırlanan Silkroad Online pvp serverlerine kolayca ulaşabilir hem anlık hem de geçmiş bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz..
KO PvP Serverleri Tanıtım ve İstatistikler Sitesi
PvP Serverlerde oynamak isteyen ve oynamak için pvp server arayan oyunculara kolaylık sağlamak, oynayabilecekleri pvp serveri kolayca bularak oynamalarına imkan sağlayacak yeni KO PvP Serverler tanıtım forumumuza anlık istatiksel bilgileri de ekleyerek açıyoruz.
Beta açılış yapacak yada büyük açılışa hazırlanan Knight Online pvp serverlerine kolayca ulaşabilir hem anlık hem de geçmiş bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz..
ViPSrO 100. Yıl Armağanı 80 Cap 29 Ekimde
15.10.2011 de açtığımız ve 13.yılına giren ViPSrO Online'nın oyuncularına 100.Yıl armağanıdır.
Tıpkı bıraktığınız yerden bir 80 Cap. Only Chine..
Hiçbir yenilik yok
9d itemler, Moon ve Sun itemler moblarda, görevlerde. Zamanında silk ve Gold ile neler alıyorduysanız yine aynısı. Taklamakan açık Roc Mountain kapalı. Godbles, Glow Effect, Switcher vs zamanında olmayan hiçbir şey yok.
29 Ekim'de açıyoruz
Bekleriz
Server Sitemiz www.sroturk.com
120 Cap 14d 220/480 Skill Mastery Silkroad PvP Serverimiz 15.10.2011 tarihinden bu yana açıktır.
Açılışta verilen itemler ile oyuna hızlıca başlayabilir eğlenceye katılabilirsiniz..
Oynadıkça Silk, Gold, Coin ve TL kazanarak karakterinizi geliştirebilir, oyuna fazla zaman ayırmadan zevkle Silkroad'da vakit geçirebilirsiniz
Kervan sistemimiz Job Level 7'de extra 8B Gold + 5 TL ödüllüdür. PvP Sistemi 1 Silk ödüllüdür
Haniç 36 Cal Lever Action
ViPSrO Online 6 Yaşında
|
80 Cap Old School DB Arıyorum
|
Silkroad Magic PoP Oyna TL Kazan
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 932
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 21.226 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO