DTS 7.1 destekli MKV oynatıcı tavsiyesi
Arkadaşlar biraz eski bir konu veya durum olabilir fakat ilgilenen arkdaşlara sormak isterim.
DTS ses destekli MKV leri veya bd ripleri sorunsuz oynatabilecek bir player veya sistem arıyorum salona koyacağım için oynatıcı tarzında olması önemli. şimdiki yeni nesil androis kutuların hiçbirinde DTS 7.1 desteği yok malesef ses kaliteleri gerçekten kötü. android tv ye ihtiyacım yok elimde zaten mibox var. ben elimdeki yüksek ses kaliteli dosyaları dts veya dolby dijital kalitesinde oynatmak istiyorum sadece.önerileriniz için çok teşekkür ederim şimdiden.
Mac Pro 2010 mojave için ekran kartı önerisi
Selamlar arkadaşlar elimde Mac Pro 2010 mid bir apple bilgisayarım var. üzerinde ekstra ikinci bir kart olarak Nvidia quadro 4000 ekran kartı var. sistemden kontrol ettiğimde quadro 4000 metal destekli olarak görünüyordu ve bende sistemi mac OS 10.14 mojave sürümüne yükselttim. fakat bu kart sanırım nvidia kaynaklı sürücü probleminden dolayı düzgün çalışmıyor. apple uyumlu ekran kartlarının listesini vermiş elinde olan veya nasıl bulabileceğim konusunda yardımı olabilirseniz sevinirim.
apple ın verdiği liste şu şekilde
Aşağıdaki üçüncü taraf grafik kartları Metal teknolojisiyle ve Mac Pro (2010 Ortası) ve Mac Pro (2012 Ortası) modellerinde macOS Mojave ile uyumludur:
- MSI Gaming Radeon RX 560 128 bit 4 GB GDRR5
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 580 8 GB GDDR5
- SAPPHIRE Radeon HD 7950 Mac Edition
- Mac için NVIDIA Quadro K5000
- NVIDIA GeForce GTX 680 Mac Edition
Aşağıdaki AMD GPU ailelerinde yer alan diğer üçüncü taraf grafik kartlarından bazıları* da Mac Pro (2010 Ortası) ve Mac Pro (2012 Ortası) modellerinde macOS Mojave ile uyumlu olabilir:
- AMD Radeon RX 560
- AMD Radeon RX 570
- AMD Radeon RX 580
- AMD Radeon Pro WX 7100
- AMD Radeon RX Vega 56
- AMD Radeon RX Vega 64
- AMD Radeon Pro WX 9100
- AMD Radeon Frontier Edition
teşekkürler...
|
Nikon aw100 resimli inceleme
|
|
|
Herkes DJ olabilir Numark mixtrack pro
|
|
|
Meslek: Production
İlgi Alanları: Bilim ve Teknoloji ve muzik
Keep iT Real!!! |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 5.890 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware