![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![mekanın sahibi](/Static/forum/img/rozet/mekanin-sahibi.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
Favoriler sıralaması
Eskiden Favoriler sekmesini tıkladığımda ( https://forum.donanimhaber.com/favorilerim ) favori konularım son yazılan mesaja göre yeniden eskiye doğru sıralı geliyordu.
Bugünden itibaren ise favori konular karışık bir biçimde listelenmeye başladı. Bunu yeniden eski formatına döndürmek mümkün müdür?
Stereo gruplama özellikli bluetooth hoparlör
Başlıkta da yazdığı gibi, iki hoparlörden sağ sol ses kanalı alabilecek şekilde ayar yapabileceğim bluetooth hoparlör arıyorum.
JBL Flip6'larda bu özellik var, ama iki tanesi 6500 TL'yi buluyor. Anker Soundcore Flare II'yi gözüme kestrimiştim. Ama onda da stereo çiftleme yapılamıyormuş.
Bu özelliğe sahip, önerebileceğiniz bluetooth hoparlör var mı?
TV için alternatif masa üstü stand
Samsung 60KS8000 televizyonumun orjinal ayakları arasındaki mesafe 123 cm ve bu açıklık TV sehpasına göre çok geniş kalıyor, ayaklar yanlardan taşıyor. Kaidesi daha televizyonun merkezine denk gelecek şekilde alternatif bir TV sehpası standı arıyorum.
Amazon'da şöyle bir ürün buldum, böyle bir şey işimi görecek gibi görünüyor. Türkiye'de benzer bir ürün bulabilir miyim? Ya da farklı bir öneriniz olur mu?
https://www.amazon.com/gp/product/B01N0VNIA9
Teşekkürler.
Forumdaki "Televizyonlar" bölümüne girdiğimizde, bölümdeki başlıklar arasında nedense Apple TV başlığı da listeleniyor. Halbuki orası panellerin tartışıldığı bir bölüm. Apple TV bir medya oynatıcı ve -adında TV ibaresi geçse de- o bölümde tartışılan panellerle işlev olarak hiçbir alakası yok.
"Apple TV 4K [ANA KONU]" başlıklı konunun sadece Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Medya Oynatıcılar forumunda yer alması gerekiyor. Bu yanlışın düzeltilmesi konusunda yardımlarınızı rica ederim.
telefon görüşmesini kaydetme
|
Chrome açılır açılmaz kendiliğinden kapanıyor
|
kablolu bağlanırsam hızlı, kablosuz yavaş
|
ethernet ile hızlı, wi-fi ile yavaş
|
Bilgisayar 1 dakika sonra uyku moduna geçiyor
|
Fiber altyapısı olan yerde ekonomik seçenek?
|
- Apple TV 4K - Shield TV Pro 2019 - Zidoo Z9S - LG OLED 65C1 - Samsung 60KS8000 - Apple Homepod x 2 - Apple AirPods Max |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.779
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.019 (Bu ay: 397)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.361 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)