Netflix Kardeşliği Dolandırıcılığı
Bundan birkaç ay önce Yusuf Yavaş isimli şahsın açtığı Netflix aile grubuna üyelik için forumda yazdığı mesaja cevap yazdım. Telegramdan konuştuk 6 Haziranda ve üyeliğimi aktif etti. Bugüne kadar sorun yaşamamıştım. Bir ay olmadı Exxen ve Youtube Premium aile gruplarına da üyelik için anlaştık. İki tane Youtube Premimum birer tane de Exxen ve Netflix için toplamda 306 lira para gönderdim. Aman ha dikkat bu ismi iyi ezberleyin ve bu şahsın tuzağına düşmeyin. Kendisini savcılığa şikayet ettim bugün.
Bundan birkaç ay önce Yusuf Yavaş isimli şahsın açtığı Netflix aile grubuna üyelik için forumda yazdığı mesaja cevap yazdım. Telegramdan konuştuk 6 Haziranda ve üyeliğimi aktif etti. Bugüne kadar sorun yaşamamıştım. Bir ay olmadı Exxen ve Youtube Premium aile gruplarına da üyelik için anlaştık. İki tane Youtube Premimum birer tane de Exxen ve Netflix için toplamda 306 lira para gönderdim. Aman ha dikkat bu ismi iyi ezberleyin ve bu şahsın tuzağına düşmeyin. Kendisini savcılığa şikayet ettim bugün.
Allah dürüst insanları çıkarsın karşımıza...
Citroen C3 Aircross motorda sallantı.
Değerli Arkadaşlar,
2020 Haziran ayında almış olduğum C3 Aircross 110 Hp benzinli manuel Live paket aracımda sırasıyla aşağıdaki sorunlar baş göstermiştir:
2000-3000 km bandından başlayarak ilk çalıştırma esnasında maksimum devirde fan açma ve 2. Silindirde ateşleme hatası uyarısı birkaç defa başıma gelmiştir. Kontağı kapatıp belli bir süre bekleyip tekrar çalıştırınca geçmekteydi. Nadiren başa geldiği ve performansta sorun olmadığı için yazılımsal bir hata olduğunu düşünerek sıfır aracı kurcalatmak istemememden dolayı 12000 km bandına kadar aracı kullandım. Hiçbir zaman motorda bir performans düşüklüğü yaşamamışımdır.
Ancak 12000 km bantlarına kadar ara sıra bu sorun ortaya çıkınca servisin yolunu tuttum. Yeni yazılım attılar. Sorun belki yağdan veya filtrelerdedir, bir de bakıma girmişken bir yerlere daha bakarlar diyerekten, 12000 km.deki aracı servisine 3000 km kala bakıma soktum.
Artık 2. silindirdeki ateşleme hatası almıyordum. Ancak bu sefer de gaza yüklendiğimde ıslık çalan turbo sesi ve havalandırmayı açtığımda ağustos böceği sesi gibi bir ses gelmeye başladı. Yine servisin yolunu tuttum. Klima kompresörünün vidası gevşemiş, sıktık dediler.
Şimdi ise kontak kapattığımda çoğu zaman motorun 0.5-1 saniye aralığında ve sarsıntılı durduğuna şahit oluyorum. Start-stop sistemini kapattığımda veya klimayı açıkken kontak kapatınca bu sarsıntı bayağı bir azalıyor veya hiç sarsıntı olmuyor.
Servise götürdüm yeniden ama (sorunu bulamadıklarından veya çözümü işlerine gelmediğinden diye tahmin ediyorum) sorun yok, normal deyip yolladılar. Bugüne kadar sarsıntı olmayan araçta sarsıntı çıkmaya başlarsa bence sorun vardır.
Şimdiye kadar benzini çoğunlukla shell vpower olarak aldım. Ara sıra Total benzin de kullanıyorum.
Uşak’ta görev yapmaktayım, bana bir çözüm sunacak olan arkadaşlara minnettarım şimdiden.
10 yıllık aracımı, şehirde servisi bulunmaması ve çıkabilecek parça değiştirme olaylarından sakınmak; arabayla sanayide uğraşmamak için sıfır araçla değiştirdim. 1 yıl içinde 5-6 defa servise gittim. Nasıl bir iştir bu anlamadım. Eski aracımla bu sorunların hiçbirini yaşamamıştım.
Pes doğrusu...
Okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 294
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.398 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası