1.000.000TL dizel egea cross urban otomatik
Acil şirket ihtiyacı oldu.
1 aydır araştır, araştır.. Hiç bir bayide araç yok.
Tüm araçlar al-satçılarda.
Bekledikçe fiyatlar 50-100 arası yükseldi.
Egea cross 1.6 dizel urban otomatik kovaladım uzun zaman.... 1 altına kimse inmedi sıfır araç için.
Niyeti bozdum, alacağım en sonunda bugün, yarın ilk denk geleni.
Çok büyük bir hata mı yapıyorum
Araç alındı. Alındığı hafta sıfır fiyatlara zam geldi ve yine üzerine 40-70 koydu

Merhabalar.
2012 astra j gtc 1.4t araca 6 senedir sahibim.
Son 3 aydır anlatacağım sorunu yaşıyorum.
Misal.. bolu dağını iniyorum sakin sakin. Yolun ortasında frenler yumuşamaya başlıyor, yumuşuyor, yumuşuyor ve çatt %20-30 anca tutuyor. Yani aracı durdurmaya pek yetmiyor. Hadi bunu anladık. Eyvallah Asuman :/
Abi istanbul-köprü tarifiğini biliyorsunuz.
Maslaktan çıkıp uzun dur kalk yapanyapa anadoluya geçiyorum diyelim... Çat ferenler yumoşla yıkanmış gibi yumuş yumuş. İlk örnek gibi olmasa da yinede hissedilir derecede performans azalıyor.
Bu durumu ilk yaşadığım zaman öndeki trw söküp attım. Başka bir marka denedim ve yine aynı sorun.
Balatalar-diskler vs her şey olması gerektiği gibi. Problemsiz.
Fren merkezi değişti. westinghouse kontrol edildi.
Makine ile tüm hidrolik boşaltılıp ate koyuldu ki ben daha önce 3-4 kere bosch-ate-moly vs değiştirip denemiştim.
Tüm balata-disk vs söküldü kontrol edildi neyse. Bir problem yok denildi. Ama var işte var
Aracı biraz dinlendirip yola çıkınca kazık gibi.
30dk trafiğe girince bebe yağıyla yıkanmış gibi oluyor.
Güvenip agresif sürüş de yapamıyorum. Yemiyor
Abilerim kardeşlerim bana akıl verin. 3-5 ayda fren muhabbeti yüzünden 5 liralık olmaya doğru geldim.
Bakan balata değiştirelim diyor. Eee ben değiştirdim. Hidrolik diyor? Ee onu da değiştirdim 2-3-4-5 kere.
Lifte alıp pomlatattırarak bile değiştirdim yani düşünün.
Fren merkezi tamam. Westinghouse tamam.
Balata disk hidrolik tamam. Fren merkezi tamam. Fren pistonları kendini çekiyor. Kaçak yok, arıza ışığı-kodu yok.
Ee ne beni günahım daha
Geriye abs mekanizması kaldı bir tek. Öneri yorumlara açığım.
|
|
Morhipo 300/100 indirim tanımlamış.
|
Simit tank-şamandıra sökümü ? Litreyi arttırma.
|
Son zamanlarda lpg işleten var mı ?
|
İstanbul deprem oldu.
|
Meslek: TBM mühendis
İlgi Alanları: Yamaç paraşütü, Dalgıç, k9, scuba diving, Zıpkın..
06-600RR ![]() |
Referans kaydı tutmuyorum... |
Ben neyi anladım biliyormusunuz bu 31 senelik hayatımda? Sen benim kaderimsin, alın yazımsın... YALAN... Biz birbirimiz için yaratılmışız... YALAN... Sevmek Benimsemektir... YALAN... Ne olursa olsun sonunda mutlu olacağız... YALAN... Seni ömür boyu seveceğim... YALAN... Sen benim erkeğim olacaksın... YALAN... Sensiz nefes alamam ben... YALAN... Sensiz bu bedeb nasıl yaşar... YALAN... Sensizliği düşünemiyorum bile... YALAN... Sensizlik yok benim hayatımda... YALAN... BEn sensiz bir hiçim... YALAN... Ben senin için doğmuşum... YALAN... Bir daha hayata gelsem yine seni sevmerdim... YALAN... Hayallerimizin hepsi gerçek olacak... YALAN... Daha uzar gider böyle... |

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.239
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 93.994 (Bu ay: 2.321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.907 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic