Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
Arkadaşlar merhaba,
Evimde Superonline fiber altyapısından Vodafone Net müşterisi olarak 100mgbit internet kullanmaktayım. Ancak 1 haftadır 120 dairelik sitenin hepsinde internet var ve sadece 2 Vodafone müşterisinde internet yok. Vodafone buna genel arıza deyip bir çözüm bulmamaktadır. Dolayısı ile bende taahhüdümü iptal ettirmek istiyorum bununla ilgili bir cayma bedeli öder miyim? Eğer cayma bedeli çıkartırlarsa nasıl itiraz edebilirim? Konu ile alakalı yol göstermenizi rica ediyorum.
Bilgisayar kendi kendine reset atıyor.
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. Son 1 aydır sistem kendi kendine reset atıyor. Bazen açılır açılmaz kapanıyor, bazen açıldıktan 10dk sonra bazen de saatlerce kapanmıyor. Hatta tekrar açıldığında windows ekranında tekrar kapanıyor ve müdahale etmesem defalarca yapıyor. Oyun vs oynamıyorum ısınma vs yok hepsini kontrol ediyorum. İşlemci, ekran kartı ve ram stress testleri yaptım aida64 ile kapanma yapmıyor. Ancak sistemin kurulu olduğu samsung 960 evo 250gb nvm m2 ssd magician uygulaması ile performans testine tabi tuttuktan 5sn sonra aynı şekilde kapanıyor. İşin garibi 970 evo nvm ssd de sistemde gözükmüyor. Sizce m2 slotları bozulmuş olabilir mi?
X470 gaming pro carbon
Ryzen 5900x
Sıvı soğutucu corsair h115i platinum rgb
32gb tridentz rgb 4800mhz ram
Rtx 2070
Psu corsair cx750w
MSI X570S ACE Max XMP PROFİLİ ÇALIŞMIYOR
Arkadaşlar merhaba,
MSI X570S ACE Max anakart ve G.Skill Trident Z RGB 32 GB 4800MHz RAM aldım ancak XMP 1 ya da 2 profilini seçtikten sonra BIOS ayarlarını kaydedip kapatıyorum bilgisayar 3-4 defa kapanıp açılıyor ve sonrasında Windows açılıyor ancak CPU-Z ve diğer programlardan baktığımda RAM değerleri hala 2133 da kalıyor. Tekrar BIOS'a dönüp bakıyorum XMP aktif gözüküyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
1KARE2ALYANS Dış Çekim Düğün Fotoğrafçılığı
|
Worldprees Mobil'de farklı görsel
|
DirectX 12 Oyunlar açılmıyor
|
|
Corsair H115i Pro RGB Platinum Push&Pull Yapımı
|
|
AMD FreeSync açıkken tam ekranda titreme
|
Meslek: Gümrük Müşavir Yardımcısı
Anakart: MSI X470 Gaming Pro Carbon, İşlemci: AMD Ryzen 2700X, CPU Soğutucu: Corsair H115i RGB Platinum, RAM: GIGABYTE 16GB (2x8GB) AORUS DDR4 3200MHz CL16 RGB, Ekran kartı: MSI RTX 2070 GamingZ, Monitör: Viewsonic VP2768, Kasa: CoolerMaster H500M, Güç kaynağı: Corsair RM750x, M2 SSD: Samsung 960 EVO 250GB, SSD1: Samsung 860 Evo 500 GB, SSD2: Kingston HyperX Fury 120GB, HDD: Seagate 2TB ST2000DM001 |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 409
İkinci El Bölümü Mesajları: 76
Konularının görüntülenme sayısı: 11.215 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware