Windows Outlook belası
Windows posta uygulaması problemsiz çalışırken artık zoraki bir şekilde Outlook uygulamasını açıyor. Outlook ile hiç bir şekilde mail bildirimi gelmiyor. Bildirim problemini nasıl çözebilirim ve ya outlook programını nasıl engellerim ?
3000 tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi
|
KOCAELİ içi MATRIX 4 için hangi sinema
2 yıl aradan sonra Matrix 4e gideceğim. Cinemaximum yada Symbol Cinemarine var. En iyi şube hangisidir sizce ? Malum artık ışıkları kısıyorlarmış :(
Düzeltme: Cinema Pink ve Cinewest de varmış. Bunları hiç bilmiyorum.
...
...
Batman arkham knight'i nasıl türkçe yapabilirim ?
Animus Projesi grubu yamayı ücretsiz şekilde çıkardıkları zaman yükeyip sorunsuz oynamıştım ama şimdi yama yüklenmiyor belkide oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Windows 'üstte tut' özelliği
Arkadaşlar hesap makinesinde üstte tut (alt + yukarı) özelliği notlar uygulamasında yok. Benim notlarımı yazdığım herhangi bir text dosyasını nasıl daima yukarıda tutarım programsız?
Asus VG259QR sizce nasıl?
https://www.displayspecifications.com/en/model/32b72212
Yarın kısmetse almayı düşünüyorum. Q olanına göre bir tık yeni model. Bütçem 2000 2500tl arası olabilir. IPS 1080p film ve oyun için olacak.
PSU TAVSİYESİ 750w 80 plus gold
|
Ekran kartı PC ye reset attırır mı ?5700 XT ve sorunlar(ÇÖZÜLDÜ)
|
X570 anakart - Harici Hdd uyumsuzluğu
|
"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf." |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.600
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 78.037 (Bu ay: 1.070)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 887 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun