SAP için hangi sertifika
SAP e sertifikası için kontrol ettiğimde e sertifika.com ve .org olmak üzere iki site çıkıyor birebir aynı siteler. Burası güvenli mi, geçerliliği var mı?
Windows Outlook belası
3000 tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi
KOCAELİ içi MATRIX 4 için hangi sinema
2 yıl aradan sonra Matrix 4e gideceğim. Cinemaximum yada Symbol Cinemarine var. En iyi şube hangisidir sizce ? Malum artık ışıkları kısıyorlarmış :(
Düzeltme: Cinema Pink ve Cinewest de varmış. Bunları hiç bilmiyorum.
...
...
Batman arkham knight'i nasıl türkçe yapabilirim ?
Animus Projesi grubu yamayı ücretsiz şekilde çıkardıkları zaman yükeyip sorunsuz oynamıştım ama şimdi yama yüklenmiyor belkide oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Windows 'üstte tut' özelliği
Arkadaşlar hesap makinesinde üstte tut (alt + yukarı) özelliği notlar uygulamasında yok. Benim notlarımı yazdığım herhangi bir text dosyasını nasıl daima yukarıda tutarım programsız?
Asus VG259QR sizce nasıl?
https://www.displayspecifications.com/en/model/32b72212
Yarın kısmetse almayı düşünüyorum. Q olanına göre bir tık yeni model. Bütçem 2000 2500tl arası olabilir. IPS 1080p film ve oyun için olacak.
PSU TAVSİYESİ 750w 80 plus gold
|
Ekran kartı PC ye reset attırır mı ?5700 XT ve sorunlar(ÇÖZÜLDÜ)
|
"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf." |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.584
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 76.920 (Bu ay: 897)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 878 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun