Amd X işlemci ve x3d işlemci
X işlemciler ile x3d işlemciler arasında gerçekten bu kadar fiyat farkına değecek performans artışı veriyor mu oyunlar özelinde. Sadece oyunlar oynayan biri olarak iyiki x3d almışım dedirtir mi ? Ona göre x3d işlemci seçeceğim. Hedefim 5070 üzerinde 2k sistem kurmak olacak. Arada ki fiyat farkı ile bir donanım daha alınıyor ram olsun anakart olsun vs.
5070 ti için işlemci önerisi
Windows Outlook belası
3000 tl ye kadar kablosuz kulaklık önerisi
|
KOCAELİ içi MATRIX 4 için hangi sinema
2 yıl aradan sonra Matrix 4e gideceğim. Cinemaximum yada Symbol Cinemarine var. En iyi şube hangisidir sizce ? Malum artık ışıkları kısıyorlarmış :(
Düzeltme: Cinema Pink ve Cinewest de varmış. Bunları hiç bilmiyorum.
...
...
Batman arkham knight'i nasıl türkçe yapabilirim ?
Animus Projesi grubu yamayı ücretsiz şekilde çıkardıkları zaman yükeyip sorunsuz oynamıştım ama şimdi yama yüklenmiyor belkide oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Bunu aşmanın bir yolu var mı ?
Windows 'üstte tut' özelliği
Arkadaşlar hesap makinesinde üstte tut (alt + yukarı) özelliği notlar uygulamasında yok. Benim notlarımı yazdığım herhangi bir text dosyasını nasıl daima yukarıda tutarım programsız?
Asus VG259QR sizce nasıl?
https://www.displayspecifications.com/en/model/32b72212
Yarın kısmetse almayı düşünüyorum. Q olanına göre bir tık yeni model. Bütçem 2000 2500tl arası olabilir. IPS 1080p film ve oyun için olacak.
PSU TAVSİYESİ 750w 80 plus gold
|
"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf." |
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.617
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 80.085 (Bu ay: 2.081)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 889 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun