G432 KULAKLIK AYGIT BAŞLATILAMIYOR HATASI
Merhaba,
Kulaklığı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum aldığımdan beri sürekli Aygıt Yöneticisinde "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" ile hata veriyor. Bu sırada LG HUB uygulaması içinde ise silik bir şekilde bağlanamıyor yazıyor. Geçici çözüm olarak aygıt yöneticisinden silerek tekrar donanımları tara diyorum o zaman düzeliyor. Ama bilgisayarı kapatıp açtığımda eski haline geliyor. Farklı usb soketlerine takarak denedim, sürücüleri kaldırıp tekrar denedim olmadı. Bu sorun yazılımla mı alakalı yoksa donanımsal mıdır? Daha önce başına gelen varsa yada bir fikri olan varsa desteğinizi bekliyorum. Duruma göre garanti için logiteche yazmayıda düşünüyorum. Konuyu daha rahat anlatabilmek için aşamalı olarak ekran görüntüleri ekledim.
M2.SSD biosta gözüküyor ama windows görmüyor
Merhaba,
B450M AORUS anakarta sahibim "SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2 SSD" satın aldım ve sonra montajını yaptım. Sata portlarını etkilediği için anakart kullanım klavuzunda bulunduğu şekilde elimde bulunan sata ssd ve hdd yi sata0 ve sata2 girişlerine taktım. M2 bios sisteminde gözükmekte fakat windows içerisinde disk yönetimi kısmında ve bilgisayar bölümünde gözükmemektedir. İnternette bir kaç yöntem denememe rağmen sorunu çözemedim. Biosun detaylı fotoğraflarını ve disk yönetimi ekran görüntüsünü ekledim. Birde kullanım klavuzunda bulunan M2 bölümünü ekledim aldığım M2 SSD 80 boyunda netten ayrı olarak vida aldım o şekilde montajını sağladım. Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
FANLARDA PST VE CO ÖZELLİĞİ
Merhaba,
Kasama soğutucu fan olarak Arctic marka 4 adet P12 PWM ve 2 adet P14 PWM fanlarından almak istiyorum. Sistemin ortak çalışması için PWM özelliği olanları buldum fakat bunlarda içlerinde PST ve CO özellikleri bulunmakta bunlarda tam olarak nedir?
Örnek; Fan olarak hepsini PST CO özelliği ile seçmem mi gerekiyor yoksa içeriye hava alması için 2 adet P14 PST yanına tahliye fanları olarak 4 adet P12 PST CO satın alsam bir eksiklik durumu yaşar mıyım? Çünkü stokları sınırlı olduğu için istediğim set şeklinde kombinasyondan alamıyorum.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
155 mm CPU soğutucu önerisi
Merhaba,
Anakart : B450M AORUS
İşlemci : Ryzen 2600
Kasa : 155 mm derinliğe izin veren Thermaltake V31 kasaya sahibim önerebileceğiniz kule tipi CPU soğutucu var mıdır?
|
LG G4 WINDOWSLIVE MAİL KURMA SORUNU
|
Laptopta sadece COD2'de düşük performans
|
|
TeamSpeak 3 Kasma Sorunu
|
Wireless Hız Sınırı
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.986 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware