Tabii uygulaması insanları aldatıyor Premium üyelik için ödeme yaptım ancak hala ücretsiz olarak görünüyorum. Play storeden geri ödeme talebinde bulundum ödeme gelmezse haklarında şikayetçi olacağım. Play Store şu şekilde Ticket attım : Premium üyelik için ödeme yaptım hala ücretsiz abone olarak görünüyorum şikayet varda uygulama hakkında çok sayıda şikayetler var geri ödeme talep ediyorum...
Gönder Gelsin :)
Akşam aşkam efsane bir video bırakayım dedim sizlere bende yeni denk geldim paylaşmak istedimra
kayım dedim sizleende yeni denk geldim paylaşmak istedim
Bakın Ormanlarımızı Kimler Yakmış (Mizah İçerir)
Çıldırıyorum Lütfen İzleyin
TIKLA
Ağlanacak Halimize Güler Olduk
Gara Şehidimiz Mevlüt Kahveci Anısına
Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin (31) annesi Ayşe Güler, “Dört sene boyunca devlet benim yanımdaydı. Cumhurbaşkanı, Süleyman Soylu, Mehmet Ersoy hepsi yanımdaydı. Devlet beni hiç bırakmadı” dedi.
2016 yılında görevli olduğu Hakkari’nin Çukurcu ilçesinde kaçırılan Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristlerce şehit edildi.
“Benim oğlumun intikamını al”
Şehidin Kurtuluş Mahallesi’ndeki evinde taziyeleri kabul eden annesi Ayşe Güler, oğlunu Malatya’ya giderek, kendisinin teşhis ettiğini söyledi. Oğlunun omuzundan tek kurşunla şehit edildiğini belirten anne Güler, “Kolu, bacağı her yeri sağlamdı. Dört sene boyunca devlet benim yanımdaydı. Cumhurbaşkanı, Süleyman Soylu, Mehmet Ersoy hepsi yanımdaydı. Devlet beni hiç bırakmadı. Ben Cumhurbaşkanımızla telefonda konuştuğumda ‘kazı’ dedim, ‘kökünü kazı, benim oğlumun intikamını al’ dedim. ’13 tane şehidin intikamını al’ dedim. Karşılığında Cumhurbaşkanım ‘tamam’ dedi” şeklinde konuştu.
Devlet var bizim arkamızda
Terör örgütü PKK’yı Allah’a ve devlete bıraktığını belirten Ayşe Güler, “Devlet onlardan intikamımızı alacak ben bir şey demiyorum. Vatan sağ olsun. Ben oğlumu yetiştirdim, büyüttüm. PKK vurdu benim oğlumu. Ben oğlumu devlete verdim onlara vermedim. Allah razı olsun düğün konvoyu gibi konvoyla şehidimi götürdüm, gömdüm. Devlete zeval gelmesin” dedi.
DHA
Bonusum.Com Webmaster Forumu
|
FREEWALLE |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.532 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic