Yakın zamanda B sınıfı ehliyet alan var mı?
Eskiden direksiyon eğitimi vs almak istemezseniz kurslar daha ucuz fiyat çekiyordu. Son zamanlarda durum nedir? Var mı böyle ortamlar? Yaklaşık fiyatlar nedir?
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Next Start 4K (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye) https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCW6K42T?ref=cm_sw_r_apan_dp_Q701YANA0QJWQ17RSMQK&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Q701YANA0QJWQ17RSMQK&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Q701YANA0QJWQ17RSMQK&starsLeft=1
Prime üyelerine özel. İlk ay ücretsiz. 3 ay boyunca üyelik ücreti kadar iade kampanyası da varmış.
Vodafone tarife çakallığı
Son 1 senedir Uyumlu Müşteri Özel 10GB tarifesindeydim. Ayda 45.70 ₺'ye 10 GB + 1000 dk + 250 SMS alıyordum. Bu ay taahhütüm biteceği için gerek Yanımda uygulamasından, gerek müşteri hizmetleri aramalarıyla aynı koşullarda tarifeye 200 TL olarak devam edebileceğim söylendi. Kabul etmeyince interneti 5 GB yapıp ücreti 140 TL olarak yeni teklif yaptılar. Hiçbirini kabul etmedim.
Taahhüt bitişine 2 gün kala gelsn SMSi aşağıda paylaşıyorum:
Alıntı
metni:Degerli musterimiz, 12 aydir faydalanmakta oldugunuz indirimli Mevcut Musteri 18 1.Donem Kampanyasi’nin 21.05.2024 tarihinde sona erecegini hatirlatmak isteriz. Vodafone’lu oldugunuz icin, kampanya degisikligi yapmadiginiz durumda daha avantajli 12 ay sabit fiyat ayricaligi sizinle! Taahhutnamenizde belirtilene uygun olarak, tarifenize aylik 60.93 TL karsiliginda devam edebilirsiniz. Cayma bedelsiz gecis yapabileceginiz, size ozel hazirladigimiz diger ayricalikli teklifleri incelemek icin vftr.co/bananevar linkini ziyaret edebilirsiniz. Iyi ki bizimlesiniz. B003
Eğer Uyumlu Müşteri Özel veya Redli Müşteri Özel tarifelerinden birindeyseniz blöflere kanmayın. Tarifeniz 1 sene daha 15 TL farkla uzuyor.
Detaylara linkten ulaşabilirsiniz :
Kayseri - Maraş yolu açık mı?
Kayseri'den Antep'e gitmeye çalışıyorum. Yollar sivil araçlara açık mı?
Taahhüt üzerine taahhüt verilir mi?
Türk Telekom faturalı hattı 1 senelik tahhütle kullanıyorum. Taahhüt sürem henüz bitmedi ancak mobil uygulamada yeni teklifler var. Bunları taahhüt yenileyerek kullanmayı deneyen oldu mu? Eski taahhüt bozulmuş sayılarak ceza ödetiyorlar mı yoksa Türk Telekom'da kaldığımız için bir sorun olmuyor mu?
Düzenleme : Link kaldırılmıştır.
300e 100 indirim kampanyası dahilinde 299 TL olan ürünün yanına ufak bir şeyler atıp değerlendirilebilir.
240 GB SSD için dip fiyat
İkinci dozdan sonraki 14 gün
Aşı olunan gün 1. gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü başlıyorlar saymaya?
50PUS8505 vs 50TU8000
PUS 5500 TL Ambilight ve Android avantajı var.
TU 5600 TL Rtings incelemesindeki gamut ve contrast testleriyle ihtiyacımın fazlasını sağladığını gördüm. Fakat bazı yorumlarda Türkiye'de satılan modellerin incelemedeki ürünlerden farklı olduğunu okudum.
Android'i avantaj olarak görmemin sebebi reklamsız youtube, modlu spotify, disk bağlandığında codec ve diski tanıma problemlerine çözümü olması. Fakat Philips'in PVR skandalındaki vurdumduymaz tavrı servis açısından beni korkutuyor.
TV yayınlarıyla hiç işim olmaz. Torrent ile indirip film, dizi izlerim sadece. Aksiyon filmlerinden haz etmediğim için genelde hareketli sahneler olmaz. Bu nedenle bir TVye bu kadar para verilmez diyerek 4200'e 49UA9800 kaçışı da yapabilirim. İzleme açımız olmayacağı için VA panel tercih ediyorum.
Daha önce TV sahibi olmadığım için düşüncelerim doğru mu yoksa yersiz endişeler mi, bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Tamamen yanlış yoldasın, bu fiyatlara şu alınır dediğiniz bir model varsa hızlıca onu da değerlendirmeye almak isterim.
Fiyatlar HB indirimi kapsamında olduğu için bu gece bitiyor. Artık kabak tadı veren TV seçim sürecini hayırlısıyla sonuca bağlayabilirim.
Domain Redemption
Merhaba,
Kullandığım bir domainde yenileme süresini kaçırmışım. Wix'ten almıştım. Aldığım firmaya yenileme yapmak için defalarca başvurdum ancak hiçbir dönüş yapmıyorlar. Zaten 1 hafta sonra redemption bitiyor.
Alan adını tekrar tescil ettirebilmek için ne yapmam gerekiyor? Bazı siteler açık artırmadan bahsetmiş ama nerede artırmaya açılacağını bile bilmiyorum.
1.5 dci motordan anlayanlar bakabilir mi? Yağ kaçak noktaları
Merhaba,
2011 Fluence aracımda bazı yağ kaçaklarının olduğunu farkettim. Motordan anlamadığım için hangi borunun, hortumun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Tamircilere de güvenim olmadığı için size danışmak istedim. İlk fotoğrafta işaretlediğim yerlere ait yakın plan fotoğrafları da ekliyorum.
1.nokta
2.nokta, borunun altı, ok yönünden çekilmiş
2.nokta, ön taraftan çekilmiş
Araç 195 binde. İlk aldığımdan beri çekişinde vs bir sorun yaşamadım. Her sene düzenli Elf SXR 5w40 ile yağ değişimi yapıldı. Kışın soğuk havalarda geç marş alması dışında bir sorun yaşamıyorum. Aynı model Clio araçla kıyasla turbonun geç devreye girmesi gibi bir fark var ancak diğer Fluence'ler ile kıyaslamadığım için bir sorun olduğunu iddia edemiyorum.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.167
İkinci El Bölümü Mesajları: 862
Konularının görüntülenme sayısı: 105.504 (Bu ay: 1.627)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.465 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic