2012 AÖF kayitliyim, son hakkın dediler telefona mesajlar attılar, Açıkögretimi aradim,sordum, son hakkın dediler, 400 TL yatırdım. E-devlette ögrenci görünüyorum, AÖF sitesinde ögrenci görünüyorum, ögrenci akbili alayım dedim,sen ögrenci değilsin diyor, Ben ögrenci degilsem benim 400 TL mi geri vereceksin. Hükümet ve Anadolu Üniversitesinin suçu. Milleti tuzaga düşürüp, milletin parasını gasp ediyorlar. Sürünerek kazandıgım 400 TL ve milletten gasp ettiginiz paraların sonuna kadar takipçisi olacagıma tüm Türkiye'ye ilan ediyorum.
2 yıllık bölüme 4 yıllık süre var mı? Ögrencilik hakkından yararlanamazsın diyor Belbim. Benim 2012'lerde 2 yıllık bölüme giriş tarihim. Ögrenci akbili alamayacak mıyım şimdi? E-devlette ögrenci görünüyorum, AÖF sitesinde ögrenci görünüyorum. 400 TL PARA YATIDIM, SÜRÜNEREK KAZANDIGIM PARA DA mı gitti?
Ectoin İçeren Egzema kremi(Dermecto Ectoin)
Dermecto Ectoin krem vardı, Almanya'dan 2 yıldır İthal edilmiyor. Poşetle ilaç kullandık, sayısız doktor, maalesef derimi mahvetti bütün kremler. Ectoin %60-70 oranında fayda saglıyordu, ayrıca yan etkisi yoktu, Alman mucizesi denilebilirdi Ectoin'e..Yurtdışından getirilen kremleri gümrük geri gönderiyor. Ectoin krem neden İthal edilmiyor? Ectoin kremi getirebilen var mı yurtdışından?
Forumdan Kopyalama Yapmak..
|
Pdf'den Word'e Çevirmek
|
Internet açılmıyor
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.242 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware