4.6 özleyenlere
Aion'da classic hype çıktıktan sonra takip edenlerdenim. Hatta burada bir arkadaş aionempire adlı private server'i tavsiye ediyordu. Girdim denedim server güzeldi fakat rus ve çin oyuncu yoğunluğu yüzünden anlaşma güçlüğü biraz düşündürdü beni. Server hoşuma gittiğinden dur bakayım başka hangi private serverlar var derken euroaion adlı servera denk geldim. Oyuncu sayısı yüksek göründüğü için incelemeye başladım. Nihayetinde hoşuma gittiği için oynamak isteyen olursa serverla ilgili ufak bilgi ve yorumlarımı ekliyorum.
Başlıkta yazdığım üzere server versiyonu 4.6. Yani katalamların olduğu versiyon. lvl cap 65.
Oyunun Türkçe versiyonu mevcut.
Serverda akşamları 3k civarı oyuncu oluyor. Yani gameforge'daki alman serverlarından da kalabalık.
Siege zamanları haricinde de lfg'si dolu ve sürekli bir aksiyon atmosferi hakim.
Oyunun sosyal medya hesaplarında ne yorum yapmışlardır derken bir arkadaşıma rastladım. Kendisi 2 aydır oynuyormuş ve yönetimden oldukça memnun. Hile vb durum olduğu zaman serverın discordundan raporlanıyor ve icabına bakılıyormuş.
Yeni başlayanlar için hazır bir set var ve 65 lvl'e kadar onunla gidilebiliyor. Henüz lvl olarak çok yükselmedim ama sanırım raksang filan bu setle rahatlıkla yapılır.
Harita adları ve dungeon'lar amerikan server'ındaki haliyle geçiyor. Örnek: north katalam/katalam, south katalam/danaria, katalamize(hyperion)/ infinity shard
Oyunda türk oyuncular var ama ben de yeni olduğumdan yoğunlukları açısından net bir şey söyleyemiyorum. Ek olarak kızılordu ve candostlar gibi lejyonlar gördüm. Muhtemelen dahası da vardır.
Influence tarafları açısından şu anda asmo tarafı oldukça baskın. Yalnız geçen bahar döneminde de elyoslar baskınmış ve nihayetinde karakter oluşturma elyoslara kapatılmış ve dengelenmiş. Muhtemelen tekrar dengeleyeceklerdir.
Son olarak, yeni aion versiyonu sizi de sarmadıysa 4.6 versiyonu ile oynayabileceğiniz güzel bir server arayışınıza son verebilecek bir yer.
upgrade ya da yeni
|
Bns karakter siparişi&levelling
|
hdd
|
Pve + Cross Server
|
Name change ticket
|
aion fps
|
lvl 50 - 60 arası strateji
|
İşlemci değişimi
|
|
Meslek: Seramic Artist
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 751
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.409 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun