Hangi Mil Kartı Almalıyım
Arkadaşlar selam.
Aslında çok uzun zamandır araştırıyorum ancak karar verememiştim. Ancak şu an biraz aciliyete bindi konu. Mil için hangi kredi kartını önerirsiniz? Kullanım amacım daha çok yurtiçi uçuş bileti almak için olacka. Ama kullanamadığım zamanlarda da farklı sektörlerde harcamak istiyorum.
Shop & Fly çok tavsiye eden var ancak son zamanlarda kampanyaları azalmış sanırım.
Maximiles Black araştırdım ancak çok bir fikir sahibi olamadım.
Miles & Smiles sadece THY ile çalıştığı için çok işime gelmiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim gerçekten.
Kredi Kartı Tavsiye
Herkese merhaba.
Konu başlıklarında aradım ancak böyle bir konu bulamadım. Ya da gözümden kaçtı. O nedenle kendim bir konu açıp değerli fikirlerinizi almak istedim.
Hali hazırda tek kredi kartı kullanıyorum: Garanti Bonus. Daha önce 2-3 kredi kartım vardı ancak tek karta düştüm. Kredisini yükselttim. Aktif bir kullanımım var. Ancak bir süredir Garanti Bonus kartımdan memnun değilim. Gerek taksit şartları gerek puan politikası sanki son zamanlarda baya değişti gibi geliyor. Normal bir alışverişte bile taksit vermiyor ya da az taksit veriyor vb. Bundan dolayı yeni bir kart arayışına girdim. Aslında aklımda Shop&Fly vardı ancak sanırım son zamanlarda pek bir avantajı kalmamış. Sizlerin bu konuda önerebileceği bir kart var mı?
Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.
Aile Büyükleri İçin Akıllı Saat Tavsiyesi
|
MacBook Pro 16'' Anlık Ekran Titremesi
|
SAP Eğitimi Kurs Tavsiyesi
|
MacBook Pro 16'' Koruyucu Kılıf Ve Çanta Önerileri
|
Wanİp Sorunu
|
Windows Live Messenger Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
|
iTunes 10.5.1 Güncelleme Sorunu
|
Nikon D90 Ve D5000
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
Sapere Aude |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.526
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 13.707 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 599 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar