27" fırsat ürünü monitör
Araştırma sırasında denk geldim. Kıyaslamalarım doğrultusunda fırsat ürünü olduğunu düşünüyorum.
Piyasaya göre 300-350 TL uygun şuanda.
İhtiyacı olan bi incelesin derim.
27" curved f/p monitör arama sonuçları
Herkese selam, şu dolar kurunun aya yolculuğu aşamasında zorla da olsa kendim için şöyle bir Liste hazırladım. Boşa gitmesin diye paylaşıyorum. İhtiyacı olan kullansın.
Araştırma amacı; giriş seviye oyun, orta seviye ofis, genel kullanım. 27" ve curved . En önemlisi 2000₺ civarı. (Fazla açılmadan)
Monitörler hemen hemen birbirlerine rakip cihazlar. Ufak tefek farklar var. Link ile inceleme yapabilirsiniz.
Fiyat konusunda 100-150 TL indirim yakalayabiliyosunuz. Araştırma sürecinde böyle dalgalanmalar gördüm. Sepete atıp indirimi bekleyebilirsiniz.
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/563974-580541-591096-633214/lenovo-g27c-10_gamepower-intense-x20_monster-aryond-a27-v1-1_dell-s2721hgf/
Ayrıca, gamepower ile Monster aynı banttaki aynı ürün. Monster 240hz ile önde. İkisininde samsung panel kullandığını gördüm. Birde diğerlerine göre RGB aydınlatmalı. Bilginiz olsun.
Monitörler hakkında engin bilgili üstadlar var forumda. Yukarıdaki amaç doğrultusunda, siz bu 4lüden hangisini tercih ederdiniz?
aytunc-- |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 278 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör