Isparta'da sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri 72 yaşındaki Osman Şanlı'ya saldırdı. Ağır yaralanan Şanlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Dün saat 17.00 sıralarında Isparta'nın Gönen ilçesi Gölbaşı Köyü'nde meydana geldi. Osman Şenol, bahçesinde çalıştığı sırada başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Osman Şenol, tedavi edilmek üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yaşlılar,Zihinsel Engelliler
Çoçuklar
Pkkdan Hiç 1 Farkı Yok İnanın Bu İtlerin...
Ne Devlet Var,Ne Devlet Büyükleri...
Artık Sıradaki Kim Olur ?
Sen,Ben Yada Bu Yazıyı Okuyan HerHangi Biri İtler Tarafından Parçalanarak Kan Kaybından Ölmeyi Bekler Bilmiyorum...
"Ölümlerde Ucuz SURİYE DEMİRİ Etkili"
TBMM Deprem Komisyonu'ndan çarpıcı tespit: "Yıkımın sebebi zemin malzeme kalitesizliği"
"Suri Demirinin Dayanıklılığı Bizim Türk Demirinin Yarısı Kadar Bile Dayanıklı Değil"
"Yanlarında İskenderun Demir Çelik Fabrikası olduğu Halde Suri Demiri Kullanılmış Daha Ucuz Diye"
1 Ülkeye Bu Kadar Sıkıntı Veren Hiç 1 İyiliği Dokunmayan Yağmur Gibi Her Türlü Melanetin Olduğu 1 Ülke Suriye Yine Şaşırtmıyor Bizdeki 3 Kağıtçı Merdiven Altı Müteahhitlerle Beraber Böyle Sonuç Çıkmış
Danimarka:"Savaş bitti artık evinize dönün"
Yok Canım Uluslar Arası Guguk,Pardon Hukuk Varya:
"Geri Döndürülümez"
Dünyanın 1 Enayisi Biziz, Bize Geldinmi Uluslar Arası
Norveç Yaptınmı,Çok Güzel Şirin,Hukuka Ve Kanuna Uygundur
Danimarka Dışişleri Bakanı Jeppe Kofod göçmenlerin ülkelerindeki "yaşanabilir yerlere" geri dönmeleri gerektiğini söyledi.
Ülke Değil,Mülteci Çöplüğü Olduk Hala Geliyorlar Sınırdan Arkadaşlar Videoya Bakın Şaka Değil Sokakta,Caddede Yürünmez Oldu Utanmadan 6,5 Milyon Afgan Gelecek Haberleri Veriliyor Kafayı Yememek Mümkün Değil.
N11 Üzerinden Dfs Bilgisayardan Bu Lanet Mönütörü Satın Aldım Tarih 2019 Kasım Ayı Arkadaşlar 1 Yıldan Fazladır İadeyle Uğraşıyorum Ve Hala Bugün İtibariyle Paramı Alamadım(4.12.2020),1 Saat Önce Thh Kararım Elime Ulaştı (Para İadesi Kararı Verilmiş)
Bakın Başıma Neler Neler Geldi Roman Yazılır
Mönütörde Işık Sızması 2 Kenarda Bariz Şekilde Gündüz Bile Kullanılmaz Haldeydi(Panel Va)
Parlaklık Kısılamıyordu,Belli 1 Miktar Altına Düşmüyordu
Fresync Açınça İnverse Ghosting Oluşuyordu,
3 Gün Kullanamadım Zaten Dfs Bilgisayara İade Etmek İstediğimi Söyledim
"Kesinlikle İade Almıyoruz",Ama Bize Gönderin Bakalım Dediler,Gönderdim,Direk Red Ettiler,Doa Raporu Alınacakmış
Şimdi Süreci Adım Adım Anlatayım:
Dfs Bilgisayar İade Almadı.Reddetti,Doa Raporu İstedi(İlanlarının Altına 14 Gün İade Yazıyorlar Ama İade Yok Ben Sattım Daha Geri Almam Diyor )Asus Servise Benim Adıma Kayıt Açtı Doa Raporu İçin Dfs Bilgisayar,Ankaradan Ups İle Gitti İstanbula
Asus Servis Reddetti,Tekrar Ankara Dfs Pc Gönderdi Monütörü.
N11 Üzerinden İade Talebi Açtım Reddetti Bu Süreç te Dfs Bilgisayar.(Bende Zannediyorumki Doa Raporu Gelecek,Gerçekten Safmışım)
Dfs Pc ye Dedimki "Asus Rma Kodunu Ben Alıcam,Sıkıntılarınıda Yazıp ,Detaylıca Anlatacam" Dedim,Asus Tr Rma Kodu Alıp Sıkıntılarını Yazdım,Detaylı Anlattım,Kod Üzerinde Her Şeyi Uygun Olarak.
Ups Kargo,Ankaradan Dfs Bilgisaray dan Aldı Mönütörü Ve Bana Asus İstanbul Servise Gittiğini Söylediler Telefondan Dfs Bilgisayarı Arayıp Kontrol Ediyorum Ne Oldu Diye,Şimdi Burada Olaylar Akıl Almaz Hale Geliyor Ve Monütör Bu Koca Kutu Kayboluyor,
Dfs Bilgisayar: "Ürünü Ben Ups Teslim Ettim Diyor"
Ups :"Ben Asusa Teslim Ettim Diyor"
Dfs: "Ürünü Teslim Ettim Asusta Diyor"
Asus:"Bana Ulaşmadı Diyor"
Dfs :"Asus Teknik Servisi Bizi Aradı" "Niye Bu Ürünü Bize Gönderdiniz Demiş" Asus Bunu Yalanlıyor Biz Kurumsalız Kimseye Böyle Konuşmayız Diyor"
Bu Süreç 1 Yıllık Süreç Arkadaşlar Ben Özetini Geçiyorum
Şimdi Dfs Diyorki Ürün Kayboldu,"Asus Kabul Etmiyor,"Ups Kargoyu Tüketici Hakem Hayetine Verdik"
1 Yılı Geçmiş Arkadaşlar,2 Hafta Önce Vermişler Ups Kargoyu Thhye
Bende Bunları Dfs Bilgisayarı Şubat 2020 Ayında Thh Hakem Heyetine Verdim
Hakem Heyeti Tam 11 Ay Sonra Kararı Bana Tebliğ Etti "Para İadesi" Bugün Elime Geçti Tebliği Kağıdı
Aradan 1 Yıl 2 Ay Geçti Ama Ben Hala Ne Paramı Geri Aldım Ne Mönütörümü Aldım,Çünkü Kaybettiler Nerde Olduğu Belli Değil,Paramıda Kurtaramıyorum Bunlardan.Mönötörüde Yok Ettiler /Whatsapp Hattında "Meraklı Değillermiş Benim Monütörüme Diyor 1 De Ben Üstüne Gittikçe )
Dfs Pc Suçu, Ups Kargoya
Ups Kargo, Suçu Asusa
Asus Oralı Bile Olmuyor
"16 Yıllık Firmayız Böyle Bişey Başımıza Gelmedi Diyor" Dfs Bilgisayar Ve Beni Hala Bekletiyorlar 1 Yıl 2 Ay Olmuş
Şimdi N11 Firmasına Thh Kararını Sunup Paramı Geri Almaya Çalışacam,Bence Yine Kurtaramıyacam Gibi Geliyor,Hiç Umudum Kalmadı Bu İşten... Süreçleri Yine Burdan Yazacam.Okuduğunuz İçin Tşk Ederim
|
ASUS ROG STRIX XG32VQR Mini İnceleme
|
Asus XG32VQR Güvenlik Bandı Yırtık
|
|
Van'da metruk binada 126 kaçak göçmen bulundu
|
Son Giriş: 35 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.939
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 29.968 (Bu ay: 3.297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun