SSD Taktım, Laptop Açılmıyor!..
Arkadaşlar Dell Inspiron n5110 laptopuma Kingston marka SSD taktım. (CD Okuyucuyu çıkarıp o kısma taktım.)
Fakat maalesef takarken kolay olan işi zorlaştırdım, velhasıl vidaları söküp komple arka kapağı çıkarmaya çalıştım ve baya zorladım, çıkaramadım da. Sonra klavyeyi söktüm fakat iş işten geçtikten sonra aslında bunlara hiç gerek olmadığını fark ettim.
EN son ssd'yi basitçe takınca tekrar tüm vidaları takıp ve kapağı ve klavyeyi iyice oturtup birleştirdim. Lakin güç düğmesine bastığımda hiçbir şekilde Laptop açılmıyor şuan.
Şarj kablosunu taktığımda sadece görüntüdeki gibi beyaz ışık yanıyor ama yine açılmıyor tabi.
Acaba açmaya zorlarken neye zarar vermiş olabilirim, sebebi ne olabilir?
Duş başlığı ve çevresinde bu tarz kimyasal yanıklar oluşmuş, sanırım tuz ruhu kaynaklıdır. Temizlemek ve gidermek için ne yapabilirim acaba?
Hangi Ev Sinema Sistemi Tercih Edilmeli?
Golf 7 Yerine Hangi Araç Alınabilir?
|
Hangi Saati Tercih Ederdiniz?
|
|
|
|
Golf 1.6 Ne Kadar Yakar ?
|
|
Meslek: University Student
Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı |
Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı |
DH KİTAP TUTKUNLARI AMD Athlon™ II X4 630 | ASUS EAH5750 FORMULA 512MB DDR5 | Gigabyte MA785GT-UD3H | TEAM Elite 2 GB 1333 MHz DDR3 + Kingston 2 GB 1333 MHz DDR3 | LG W2261VP 21.5" 2MS | ASUS Vento TA-M11 Gaming Kasa | High Power 460W PSU Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı DH KİTAP TUTKUNLARI Cumhuriyet Ünv. --> Türk Dili ve Edebiyatı |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 12.181 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware