SAMSUNG 55 BU 8500 Led Tv BİXBY ÇALIŞMIYOR
Arkadaşlar Kasım 2022'de satın aldığım Samsung 55 bu8500 led tvnin servis kurulumu yaklaşık 5-10 dk içerisinde yapıldı, servis kurulumu yaparken sesli komutun İngilizce olarak çalıştığını belirtti bu benim için sorun değildi, asıl sorun çalışmaması. Kurulumu dil ayarları hazır ancak bir sorun var uyarısı alıyorum. TV yi ilk kullandığımda youtube arama sekmesinde mikrofon tuşuna basarak Türkçe sesli arama dahi yaptığımı hatırlıyorum(yalnızca bir kez :( ) daha sonrasında bir daha çalışmadı. Servisi çağırıyorum hala gelecek, başka bir sebepten akıllı kumanda değişimi istemiştim onu dahi getirmedi, başka bir markanın teknik servisiyle emaneten göndermiş. Böyle bir dünya var mı Allah aşkına? Sorun çözmek yerine sorunun merkezinde yer almak istiyor sanırım.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa buldukları çözüm önerilerini bekliyorum. Kolaylıklar dilerim.
GOLF 7 KAPI KİLİT ÜNİTESİ ARIZASI
Merhabalar dostlar,
Yakın zamanda kronikleştiğine inandığım sürücü kapısından kaynaklı merkezi kilit arızası artık iyice tekrarlamaya başladı. Bu arıza şöyle oluyor; aracı stop edip anahtarı kontakdan çekince aracın özelliği gereği merkezi kilit normal olarak açılır, benimki de böyle ama elim içerden çıkmak için kapı açma bölümünü hafifçe çeksem dahi yani açmaya çalıştığımda kapı açılıyor ama aracın tüm bölümlerini tekrar kilitliyor. bu arızayı sürücü kapısını dışarıdan biraz sert kapatınca da kendiliğinden heryeri kilitliyor. Genelde böyle ama bazen de yapmıyor, kapıdaki switch çalışıyor çünkü iç ışıklar yanıyor ve ekranda kapı açık uyarısı aktif oluyor, kilit de sağlıklı çalışıyor(çat çat açıp kapatıyor :) ) İşin garibi bu arıza merkezi kilit aktif olsun veya olmasın kafasına göre bu aralar çok sık olmaya başladı ve diğer kapılarla veya bagajla işimiz olunca tekrar kapı açmak zorunda kalıyorum ve bir keresinde anahtar içerideyken kapı kilitlendi Allahtan ki cam açıktı. Bilgisayara bağlayınca sürücü kapı kilit ünitesinde anormallik uyarısı veriyor. Oto elektrik ve kaportacı ustalarla görüştüm kilidi değiştirmeyi önerdiler, ben yazılımla ilgili olduğunu düşündüğümü söyledim kabul etmediler.
Bu sıkıntı nasıl düzelir, başına gelen oldu mu görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
GOLF 7 Sağ Dikiz Ayna Camında Titreme
Arkadaşlar merhaba,
Sıfır olarak aldığım 2015 model Golf 7 1.6 TDİ Bluemotion Comfortline 2015'ten beri severek kullanıyorum. Geçtiğimiz gün sıcak/soğuk asfalt parke veya stabilize yol farketmeksizin sağ dikiz ayna camı tiriyor, neredeyse düşecek. Aracım park halindeyken kontrol ettim cam boşta değil yani iç kısım soketlerine olması gerektiği gibi takılı durumda ve ayna kasası çok hafif oynuyor o da normal, ama sol ayna kasası da aynı boşluğa sahip olmasına rağmen onda titreme yok. Bu şeklide bir sorunla karşılaşan dostlarımız varsa görüş ve öneri/tecrübelerinden faydalanmak isterim.
ARÇELİK kutusundan darbeli çıktı
|
PUG 307 VE LPG
|
|
PEUGEOT 307 Antalya
|
Opel Astra 111.Yıl Sedan Metro Mavi |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.660 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası