Psikoloğum- Soruları Alayım:)
Herkese merhaba. 20 yıldır psikolog-psikoterapist olarak özel ve kamuda çalışmaktayım. 41 yaşında evli ve bir çocuk sahibiyim.
Pc ve ps4 oyuncusuyum. İstanbul Beşiktaş Adekste(bilmeyenler için meşhur bir int. cafe) lan partilerde sabahlardık. Tabi o günler geçti herkes evlendi:(Ayrıca teknoloji merakımdan dolayı 2005ten beri donanımhabere üyeyim. Pek çok sorunuma buradan çözüm buldum. Arada ' şu meslektenim soruları alayım' tarzında konular görüyorum. Ben de mesleki bilgim dahilinde saygılı biçimde gelecek soruları cevaplamak, forumdaşlara yardımcı olmak istiyorum.
Şu hayatta iki hayalim vardı. Biri 'dr.dan gırtlak dolu' diye araç ilanı vermek(Bunu yaptım). İkincisi de bu konuyu açmak. Rabbim nasip etti:)
Arada çeşitli paylaşımlarla konuyu aktif tutmaya çalışacağım. Bir nevi psikoloji ana konu gibi. Aşağıda trt1 canlı röportajımı koyuyorum..
ryzen 3 4300 ge sistem toplama
Herkese merhaba. X3 430 am3 sistemimi güncelliyorum. Aldığım parçalar ise gigabyte b450m s2h am4 anakart, 2*8 gb adata xpg 3000 mhz ddr4, ryzen 3 4300 ge cpu. Amacım sistemdeki geforce 1650 gtx ekran kartımı satıp apuyla devam etmek. Ancak cpu anakarta heyecanla takıp güç verdim ama maledef görüntü gelmedi. Risk aldım çünkü anakart sites,inde bu cpu listede yoktu. Ama cpu yeni ve 4000 serisi desteği var diye aldım. Cpu yu kullanmak istiyorum. Küçük bir yerdeyim ryzen eski nesil bulup bios yükseltme zor. Ya anakartı iade edip a520 alıcam ya cpu yu iade edip 2200g alıcam yada? Elimde parçalarla kalakaldım. Siz olsanız ne yapardınız? Pc casual oyun ve medya amaçlı.
Haydutluk!
|
Asus rx 470 0c psu amper sorunsalı
|
Denon DM 37 dab
|
Marantz pm 4001 mi Denon ae500 mü???
|
Panasonic saht05
|
ŞEHİT TUĞGENERAL BAHTİYAR AYDIN
|
3 kapı mı 5 kapı mı??
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 7.974 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware