Farklı Bilgisayarda Taşınabilir Disk Problemi
İyi akşamlar. Film biriktirdiğim bir taşınabilir harddiskim salonda kullandığım masa üstü bilgisayarıma (Win 10) bağladığımda kafa atma sesi gibi tık tık durup çalışma yapıyor. Bu esnada bilgisayar sağ alt köşede usb işaretinden bağlandı olarak görüyor ama bilgisayarımda ve yönette disk olarak görmüyor. Ama laptopa (Win7) veya odadaki masa üstü bilgisayarıma (Win10 ) taktığımda sorunsuz şekilde çalışıyor. HDtune ile laptoptan sağlık durumu hepsi ok olarak görüntüleniyor. Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.
Baymak Baxi Eco 240 Fi
İyi akşamlar. Kombide şöyle bir problem var. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kombi Ateşleme yapmıyor. Ve 3 yollu vananın üzerindeki musluğa sıcak su gittiğinde çıkan pimin iteklediği swich değilde tam 3 yollu vananın üzerinde duran pimin itekledigi swich devreye girdiğinde yani o pim itekleyip swich e bastığında Sigorta atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Harddisk Problemi
Yardımınıza ihtiyacım var. Güvenlik kamerası kayıt cihazında kuşşandığım WD Purple 4.0 TB Harddiski içini sildikten sonra harici olarak USB to sata kablo ve güç kaynağı bağlayıp film arşivi için kullanmaya başladım. Ama bazen disk tarama hatası veriyor ve tarama yapmamdan sonra bazı filmlere tıkladığımda harddiskte güvenlik kamerası zamanındaki rasgele bir dönemin kayıdı çıkıyor. Sorunum ne ve ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Harddisk de Tara ve Düzelt Sorunu
İyi akşamlar. Daha önce kamera kayıt cihazında kullandığım bir harddiski formatladıktan sonra NTFS formatında film arşivlemek için kullanmaya başladım ve USB üzerinden bir aparat ile harici güç kaynağı ile bağlantı kuruyorum. Geçenlerde eklediğim resimdeki çıkarılabilir disk öğesini taramak ve düzeltmek istiyor musunuz ekranı çıktı ve tara ve düzelt ( önerilen ) kısmını tıkladım. Tarama bittikten sonra bir kısım hafızadaki filmler isim ve boyut olarak durmasına rağmen filmi açtığımda kamera kayıt cihazında format öncesi görüntüler açılmaya başladı. Bu sorun nasıl düzeltilebilir.
IP Kamera İçin Swich
|
Duvar Kağıdı
|
Bilgisayar power tuşuna bastığımda çalışmıyor.
|
Güç Kaynağı Problemi
|
HP 1315 Yazısı Renkli Kartuşla Çalıştırma
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 192
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.819 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware