Merhaba arkadaşlar
240'lık radyatörlü sıvı soğutma kurulacak kasa tavsiyesi lazım. Psu var, aşırı yüksek fiyatlı bir şey değil ekonomik bir kasa bakıyorum.
Fikirlerinize açığım.
Sorum : Ryzen 9 7900x3d ve asus Rog strix x670e-A nasıl olur?
Anakartı özellikle Rog serisi ve beyaz olduğu için, asus markasını da Corsair Icue ile uyumu sebebiyle tercih ettim.
Ram Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 Mhz CL36 düşük gecikme ve 6.000 mhz olması sebebiyle tercih ettim.
m2 ssd içinse Samsung 1 TB 980 PRO MZ-V8P1T0BW M.2 PCI-Express 4.0 SSD
psu eski 1100w lık high powerımı kullanacağım
ekran kartı 4080 kullanacağım. water blocklu seri istediğim için model kararını veremedim.
kasa eski corsair 1000D kullanacağım. cpu ve gpu için 2 ayrı pompa ve 2 ayrı 4x120 lik radyatörüm var.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Logitech G930 Usb Dongle Nasıl bulurum?
Evi taşırken logitech g930'un usb dongle'ını kaybettim. Desteğe kayıt açtım fakat sonuç alamadım. Nasıl bir şey yapabilirim buna? Fikri olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Amacım kesinlikle AMD INTEL savası çıkarmak değil mantıklı olanı toplamak.
Bu sektörden uzun süre uzakta kaldım. Sistemimi başka birine vereceğim ve yeniden sistem toplamaya ihtiyacım var.
Sistem oyun oynama amaçlı olacak. Custom sıvı soğutma ile OC yapılacaktır.
Oyunlar ise güncel oyunlar ve ağırlıklı olarak Valoranttır.
Ekran kartı RTX 3070 almayı planlıyorum.
Ram ve anakart tavsiyeside alabilir miyim? Anakart kesinlikle asus olacaktır. Corsair yazılımı ile uyumu sebebiyle.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Ses Seviyesini Eşitleme Programı
Merhaba arkadaşlar,
Motosikletimde kendi içinde teyp ve amfisi var. Buradan aux ve Usb bağlanıyor.
Apple iPod nano (2. nesil) bağladığımda ekrana motosikletin logo su çıkıp listeleri motosikletin ekranında gösteriyor. Bir nevi ipod'un yönetimini ele geçiriyor.
Sorunda burada başlıyor. Normal araç teyp lerinde ve pc lerde yazılımla şarkıların ses seviyeleri eşitleniyor. Çok nadirde olsa bir şarkıda ses çok düşük sonraki şarkıda ses çok yüksek olmaz.
Fakat ben direk teyp i atlayıp amfiye verince mecburen, şarkılar arası ses seviyesi çok bariz çıkıyor.
Bir şarkıda sesi 22 de duyamazken bir sonraki şarkıda bangır bangır ses geliyor.
Bunun yolu da anladığım kadarıyla ses seviyelerini eşitlemek. Bunu yapabilecek program tavsiyeniz var mı ?
şimdiden teşekkürler.
Ally Pvp Realmi Tavsiye
Merhaba pvp için Türklerin olduğu pvp realmi yada yabancıda olur pvp realmi bakıyorum. Bilen var mı?
Steam cüzdandaki parayı nakite çevirme yardım.
Merhaba steam cüzdanda 337 param var. Nasıl TL ye çevirebilirim?
|
Custom Sıvı Soğutma Projesi. Fikirlere Açığım.
|
Sunucu Tavsiyesi DELL - IBM
|
Meslek: Cfo - Yönetici
İlgi Alanları: Pc, Motosiklet, Havalı Silahlar
Haliç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Cs Go Matchmaking Rank - Global Elite Wingman Rank - Global Elite Valorant Platin 3 |
Sattıklarım; Esh (power color 4870) || gokhan96 (logitech g5) || Taichie (360 mm radyatör ve 3 adet fan) || exchange (sapphire 4850) || corrupt (zotac gtx 280 amp!) || freestyler7 (thermal take armor +mx) || yedemirag (corsair 2*2 800 ram) || Sethlans (intel E8400) || hakan33(creative audigy 2zs) || redbloodedman (gigabyte x48-ds5) || darkness45(seagate 640gb ve samsung 320gb hdd) || turkarslan (sapphire 5870 vapor-x) || ZerstoreNN (THERMALTAKE CHALLENGER PRO) || jamesdean0701 (Roccat Kave Solid) || homeagain(MSI GTX 570 Twin Frozr III) || badsiders(Logitech Driving Force GT) || Gravewormszr(Gamecom 367 Kulaklık) || halon (Zowie Ec2) || ayarotoservis (Logitech G930) || cardman (Logitech G700s Kablosuz Gaming Mouse) || deus-ex (Evga Gtx 770 EC) Takasladıklarım; holigan05 (logitech g15 = sunbeam core-contact freezer + revoltec klavye) Aldıklarım; avalon64 (kingston 2*2 gb ram) || dilmutt (asus p5q-e) || tHE_bARBAR (asus p5k se) || eagle66 (power color 4870) || sevann (recom 580w psu) || smok (q6600) || enmisafir (zotac gtx 280 amp!) || eixs (sapphire 4850) || rehamalatacik (4870x2 avalon64 aracılığıyla) || avalon64 (ocz reaper 2*2 gb 1066 ram) || ((UĞUR)) (intel Q9650) || alpi80 (asonic 5+1 ses kartı) || akcabey (2600xt ekran kartı) || nikolay_22 (msi 754 soket anakart) || dkbilgisayar (asus kasa) || webber (amd 5200, 590 cipset anakart, 2*1 gb kingston ram, 250 gb hdd, dvdwr) || yaskoo_87 (17" samsung lcd) || GORGEOUS (x-fi extreme gamer) || grimmajow (gigabyte x48-ds5) || cuneyt33 (msi gtx570 tfIII) || darkness45(X-fi Titanium) || hsnksy92(razer lycosa) || Tari_34(roccat kave solid) || imam003(evga gtx 770 4gb ftw) || oguz0695 (ECS am2+ (940pin) A740GM-M) || Kitty (Razer tiamat 7.1 Kulaklık) || Mechatronik (Logitech G930 Kulaklık) Ayrıca hatırlayamadıklarım. |
Pc donanıma hayranlığı ilk bilgisayarını aldığı 2.000 yıllarına dayanır. O zaman şartlarında bile ilinde olmayan ekran kartını internetten alıp getirtmişti. Şimdi adım adım devam ediyor. Havalı silah tutkusu ise Counter Strike ile iyice artarak dürbünlü havalı silaha merakıyla hobisine bir tanesini daha ekledi. Evlilikle birlikte en korktuğu araçlardan olan Motosiklet sürmeye başladı ve bu hastalık onu esir aldı. Şuan bu hastalıktan kıvranmakta.. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 551
İkinci El Bölümü Mesajları: 291
Konularının görüntülenme sayısı: 18.663 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El