14 pro max meşgule alınca karşıyı telesekretere yönlendiriyor
Herkese merhaba, 14 pro maxim gelen aramayı meşgule aldığımda karşı tarafa meşgule alındığına dair bir emare vermeden çalmaya iki defa daha devam edip açılmış gibi yapıyor. E haliyle adamlar alaou alaou diye çırpınıp kapatıyorlar. Akabinde bana sesli mesajınız var diye bildirim geliyor. Çözümünü bilen var mı?
407 aracıma tekme atarak çalıştırıyorum
evet arkadaşlar, aracım son zamanlarda çoğu zaman marş almamaya başladı. Fakat bsi diye tabir edilen beyne sol ayağımla sağlam iki tekme atarsam çalışıyor :) artık yaz geldi terlikle zor oluyor… muhtemelen üzerindeki bir röle vs gibi parça kendine gelmiyor. Detaylı bilgi verebilecek olan var mı?
Takipçilerime de DM kapatmak istiyorum.
Kızlar vahşi cazibeme dayanamıyor da :) şaka bi yana takipçilerim de dm atamasın istiyorum var mıdır bir yolu?
Yönetici İzni olmadan driver yükleme
Merhabalar;
başlıkta belirttiğim gibi usb tak kullan aygıtımı windows 10 tanımadı. kamu kurumunda çalıştığımdan kısıtlı kullanıcı ile kullanıyoruz bilgisayarlarımızı. dolayısı ile bir etki alanına tabiyiz. bu aygıtın driver dosyalarını nasıl atabilirim?
denediklerim:
internette gördüğüm administrator şifre kırma yöntemlerinin %90ını denedim başarısız oldum (cmd kodları vs.)
system32/drivers içerisine driver dosyalarını yüklemeyi denedim yine yönetici onayı istedi.
|
klişe hortlatma ( telefon mikrofonunu kullanma )
|
Note 5 buzzer denilen parçanın kalitesi varmıdır ?
|
c4 2013 yolcu airbag nasıl değişiyor ?
|
|
pppwidget bağlantı sorunu (youtube video destekli)
|
Tavşan küsmüş , dağ kibrine yenik düşmüş. Ortada pastoral bi sessizlik... |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 631
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 16.762 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware