Arkadaşlar iyi forumlar, aracımın ön camını önümde giden kamyondan gelen taş nedeniyle değiştirmek zorunda kaldım. Kameramı tekrar ön cama yapıştırmak için yurtiçinde elektrostatik etiketi nereden temin edebilirim. Aliexpress de çıkıyor ama hem bekleme süresi hem de kargo ücreti anlamsız yüksek geldi. Başına gelen olduysa yardımcı olursa sevinirim.
Baseus 100w şarj type c şarj kablosu hakkında
Arkadaşlar iyi forumlar. Geçen Amazon prime indirimlerinden 100w type c şarj kablosu almıştım. İlk defa bugün kullanmaya niyetlendim. Şarj kablosunu kullandığım şarj aletleri anında bozuldu. İlginç bir şekilde farklı kablo ile denesem bile telefonu saniyelik şekilde şarj edip şarjı kesiyor. Bu şekilde bir döngüye giriyor. İki şarj aleti de xiaomi marka, diz üstü bilgisayarımı ve telefonumu şarj etmek için kullandığım cihazlardı. Başından böyle bir olay geçen oldu mu? Çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Lanet kablonun linkini de bırakıyorum merak edenler için.
Microsoft Bakiyesi Hakkında Bir Soru
1 Aralıkta Microsoft hesabımda 10$'lık bir bakiye olduğu ve 1 Ocak itibari ile bakiyemin sıfırlanacağı hakkında Microsoft'dan gelen bir mail aldım. Phishing bir mail olduğunu düşünüp maili kapattım. Xbox konsolumdan ödeme yöntemine bakınca orada da 10$'lık bakiye olduğunu gördüm. Niçin ve ne zaman geldiği hakkında bilgim yok. Bu bakiyeyi nasıl kullanabilirim? Sepete bir ürün ekleyince ödeme yöntemi olarak gelmiyor bir türlü. Sepetteki ürünün fiyatı TL bakiyenin $ olması ile ilgili olabilir mi ?
Sony 55XH9096 vs Samsung 55Q70T
Bu iki tv arasında kaldım. Bu televizyonları kullanan arkadaşlardan, cihazların artı ve eksileri hakkında bu tvleri almak isteyenler için faydalı olabilecek yorumlarını alabilirsem sevinirim. Herkese iyi forumlar.
M2 Sata SSD ye Windows kuramıyorum.
Silinebilir
|
|
PSN ile Sanal Kredi Kartı sıkıntısı
|
Viessmann Kombi Hakkında Soru
Xbox internete Bağlanamama Sorunu
|
Meslek: Öğrenci
DH'den aldığım oyunlar Fifa 10 ==svenx , Fifa 11==ShootToThrill Pes 11==baris_vts , Black ops==ereneren Red Dead Redemption==nucLear , Mafia||==nuclear, Fuel==senol1979, ACBrotherhood==om3r-, MOH==Stromboli, HaloReach==Stromboli, Forza3==Stromboli, RDR-UN == RIVERPLATE, Dante's İnferno==Stromboli , Batman A.A.==Stromboli, GeOW2==hikmeteren,Battlefield BC2==zafer1857, Dance Central==Jestman,Crysis 2==Mitra, AC Revelations ==psychocakeDance Central 2==Eric Cartman., Kinect Sports 1==Eric Cartman., MOH:Warfighter==Eric Cartman. Metro2033==secof,DriverSanFransisco==secof, Battlefield3==NoSky,DanceCentral3==NoSky |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.355
İkinci El Bölümü Mesajları: 193
Konularının görüntülenme sayısı: 22.114 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.623 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar