İngiltere'den verilen siparişte gümrük vergisi
İngiltere'den bir online siteden şişme kano sipariş vermeyi düşünüyorum ama site gümrük vergisini almadığından Türkiye'de kaç lira gümrük vergisiyle karşılaşacağımı bilmiyorum çok araştırdım internet sitelerini gümrük sayfasını falan bir türlü bulamadım, bu işlerden anlayan varsa ingiltereden şişme kanoya % kaç vergi alınıyor bilgi verebilir mi?
Netmaster Infinity 401 adaptör önerisi
Netmaster Infinity 401 almayı düşünüyorum, adaptörsüz ucuza satanlar var orjinal adaptör olmayınca korkuyorum ne kadar güvenilir piyasada satılanlara bilmiyorum, yanar yangın çıkar vs. diye, bu konuda teknik bilgisi olan var mı piyasadaki adaptörlere güvenmeli miyim?
Çok değişik bir problemim var, masaüstü bilgisayarımda windows 10 64 bit kullanıyorum ekran kartım 6600 xt, güç ayarlarından bir şeyler yaptım mı hatırlamıyorum ama bilgisayarın başından uzun süre kalktığımda döndüğümde monitör uyku moduna girmiş oluyor ve bilgisayar açık olmasına rağmen çünkü kasadan sabit disk ışığı yanıp sönüyor mouse u hareket ettirsem de klavyede tuşlara da bassam görüntü gelmiyor ve alt f4 yapıp enter a basıyorum bilgisayarı kapat menüsü açılmıştır diyerek ve bilgisayar bu haliyle kapanıyor ancak açtığımda ekran kartı driverı silinmiş oluyor tekrar kurmam gerekiyor. hatta bazen de bilgisayarın başından monitörü kapatıp içeri gidiyorum uyku moduna girmeyecek kadar kısa sürede dönüyorum bazen monitörü açma tuşuna basınca yine ekrana görüntü gelmiyor uykudaymış gibi oluyor ve tekrar aynı şeyleri tekrarlayıp baştan başlattığımda ekran kartı driverı gidiyor, işin ilginç yanı nadiren de olsa bu sorunu yaşadığımda gitmediği de oluyor. yıllardır bilgisayar kullanıyorum ne sorunlar yaşadım ama buna anlam veremiyorum neden olabilir. format falan uğraşmak istemiyorum büyük ihtimalle yazılımsal bir şey ve düzelecektir. önerilerinizi bekliyorum. bu arada bilgisayarın uyku modu özelliğini kapatmıştım başlat menüsünde sadece yeniden başlat ve bilgisayarı kapat var.
Asus XONAR SE vs. realtek alc892
Öncelikle ses sistemlerinden anlamadığım için saçma bir soru sormuş olabilirim bunu belirteyim. Stealseries arctis prime kulaklık almayı düşünüyorum, fakat onboard alc892 codece sahip msi b350 mortar arctic anakartım var, araştırdığım kadarıyla yetersiz gelebileceği kanaati oluştu bende, ama çok pahalı ses kartı da almak istemiyorum çünkü kullanım amacım oyun ve kaliteli müzik dinlemek, xonar se ses kartı diğerlerine göre nispeten uygun olduğundan onu alsam kurtarır mı veya 892 ile arasında satın almaya değecek belirgin bir fark olur mu?
samsung 980 mi sandisk ultra 3d mi
500gb ssd alacağım uzun ömürlü olması ve çok pahalı olmaması önceliğim, Samsung 980 nvme mi SanDisk 500 GB Ultra 3D mi alsam, arada 150 lira fiyat farkı var sandisk daha ucuz ve hızları birbirine yakın, tbw garantisi ikisinin de 300tbw
excell sıralama sorunu
excellde dosya numasına göre sıralama yapmak istiyorum fakat 3 basamaklı 4 basamaklı olarak ayırmaksızın baş rakamına göre sıralama yaptığından ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi 2110 ile 2275 arasında 213 ü koymuş 213 1137'nin üzerinde olması lazım bunu nasıl sıralayabilirim yardımcı olabilecek varsa sevinirim. teşekkürler.
anakart mı işlemci mi arızalı?
merhaba samsung np-r580-js04tr dizüstü bilgisayar var oyun oynarken kendiliğinden kapandı ve şimdi açma tuşuna basınca ışıkları yanar yanmaz saniyede bilgisayar kendisini kapatıyor , ramleri söktüm aynı, işlemciyi sökünce kendisini kapatmıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. sorun anakart mıdır işlemci midir? nasıl tespit edebilirim? bios pilini söküp bekledikten sonra bastığımda sadece bir seferliğine ekrana siyah ekran ve yazılar 10 saniyeliğine falan geldi sonradan biosa giriş veya bilgisayar açılış ekranı gelmeden tekrar kapandı ve yine eskisi gibi açılır açılmaz kapanıyor
5Ghz menzil genişletici ve modem hakkında soru
|
|
CS GO Bowie Bıçağı Kızıl Ağ görevde kullanılmış
23B490EF24A74C37902AE0681630470F.jpg |
Son Giriş: 19 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.412
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 20.841 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 504 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar