Eminönü çanta tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar cuma cumartesi bir iş için istanbulda olacağım birazda gezeceğim. Eminönü tarafında kaliteli çakma çanta mekanları neresi bilen var mıdır? Veya şurası merkezi diye bildiğiniz yer varsa orasıda olur
Merhaba arkadaşlar, bir dükkanım ve dükkana ait sabit numaram var. Sabit numarayı şu anda sadece cep telefonuna yönlendirmede kullanıyorum. Şu anda millenicom kullanıyorum. Servis sağlayıcılardan numara taşıma + internet paketi olarak önerebileceğiniz sağlayıcı var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, bulunduğumuz şehirde (Gaziantep) Little Caesar's kapandığından dolayı orada çok sevdiğimiz red hot buffalo wings soslu tavuk kanatlarından mahrum kaldık, daha önce knorr ve kalve acı sos, colorado buffalo sos ve sriracha kartallı hot chilli sos denedik ancak tutturamadık. Frank red hot buffalo sosuna bakacaktım ancak hiçbiryerde yok. Bu konuda bilgisi olan veya yardım edebilecek var mıdır? Teşekkürler.
Toptan peynirli yer fıstıklı kaliteli cips arayışı
|
Arkadaşlar selamlar bir konuda sizinde fikrinizi alayım dedim. Özet olarak bir adet çok km yapmıyor diye (öğretmen) genelde eşimin kullandığı 2015 c180 fascination (72k km de) bir adet idarelik 2010 toyota corolla dizel oto (şu an satılıkta) var. toyota satılınca tahmini 250-260k civarı nakitim olacak. Aracın sıfır olması lazım. Aklımdan geçen hanıma araç alıp mercedesi bir yıl kadar kullanıp onunda yeni kasası gelmeden değiştirmek var. Bundan dolayı çok borç yapmadan kampanyalar ile 100k civarı çekip 350-400 e kadar araç alayım diyorum. Eşim binecek ağırlıklı benzin dizel farketmez çok km yapmıyor. C sınıfı bir araç işini görür kendi beğendiği tutar uyarsa 1 veya a sınıfı troc da kabul ediyor diğerleri bütçe geçerse. Başka öneriniz varsa açığım. 2. Düşüncem ise yeni aracı kendime alıp bir yıl sonra merc satıp eşime araç almak. Bu durumda da kendime mümkünse superb, yeni çıkacak tucson, vb. düşünüyorum yine düşüncelere açığım tabi.
Superonline'dan vodafone'a geçiş sonrası ping sorunu
Merhaba arkadaşlar forumdan bir arkadaş yardımı ile 25 mbit superonline fiber hattımı 100 mbit vodafone'a taşıdım (sadece modem değişti modem şifresi bile eskisiyle aynı) indirme olarak 100 mbit hissediyorum 11-12 mb vuruyor eyvallah ama asıl alma amacım olan online oyunlarda (server'i İstanbul'da olan) valorant oyununda superonline zamanında 35 civarı ping alırken vodafone da 55-60 civarı ping alıyorum. Müşteri hizmetleri 150'nin altına "normal" diyor... Bu konuda fikri olan var mıdır?
Adalet sisteminin saçmalıkları...
Merhaba arkadaşlar çok doluyum buraya döküleyim dedim. davacı olduğum 4 davadan ses çıkmayıp davalı olduğum 1 davayı kaybedince (itiraz edeceğiz ama kim öle kim kala) dayanamadım.
- 2012 de açtığım dava 3 yıl çalıştığım firma son 5 ay maaş ödemedi dava açtım avukatım 2. maddeden dolayı takip etmedi bir süre geçsin yeniden dava açacağım (ne istifa belgesi var ne hesaba veya elden para verdiler adamlar hala yüzsüz yüzsüz biz şirketi devrekttik babayı alırsın modundalar)
- 1. davayı açarken tanıştığım bayan avukat araç alma bahanesi ile sözleşme yapmamıza rağmen paranın üstüne yattı sonra öğrendim tapudakilerle falanda ortaklıkla milleti 1m 2m vs. dolandırmış 2013 ten beri dava devam ediyor...
- Şirketimin alacağı olan firma vardı ödeme yapmadı ihtara dönmedi biz memurlarla gidene kadar nasıl oluyorsa oradan ayrılmış bir masa bir sandalye kalmış yine gitti alacak.
- Şirketimin bir firmada alacağı vardı ödeme yapmadılar dava açtık bilirkişiye gitti bizim salak muhasebeci (dayım olur) adamları ödeme yaptı göstermiş benden habersiz dalga konusu oldum.
- Zorunlu %1 gösterdiğim ortağım firma ziyaretleri vs. de yapıyor diye kendi baktığı firmalardan gelen paraları verdim sonra şikayetler olunca başkasına aktarınca hissesini bana dava açtı ticaret mahkemesi red verdi iş mahkemesi bu adam 4 yıl burada çalıştı bunun kıdemi ihbarı izini (ki haftada bir 2-3 saat geziyordu başka yerde tam zamanlı sigortalı çalışıyor) na bana mahkum etti bugün ödemesini yaptım birde icra gelmesin diye itiraz edeceğiz ne zaman ne olur Allah kerim.
Böyle adalet sisteminin ve sisteme normal diyenlerinde ....
gm discovery 4gb rom atma sorunu
|
Superonline ve mükemmel ping desteği
Arşiv tutacak ofis bilgisayarı
Şu ana kadar alışveriş yaptıklarım! apca[tr],bsaa,asyapage |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 897
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 10.058 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO