Oda termostatı ve termostatlı vana yoksa ?
Merhaba arkadaşlar, 1+1 ve açık mutfaklı eve taşındım. kombi salonda. Ama evde hem termostat yok hem de peteklerde termostatik vana yok. İmmergas victrix omnia yoğuşmalı kombi takmışlar. Bu kombi çalışmayı hiç kesmeyecek mi ? Sistem nasıl işliyor bu şekildeki senaryolarda. Ayrıca petek sıcaklığını 52 yaptım ideali nedir? şimdiden teşekkürler. (servisi aradım acmadı buradan sorayım dedım)
No Man's Land dizisi hakkında!!!
Arkadaşlar Hulu kanalında yeni yayınlanan Belçika, İsrail ve Fransa ortak yapımı dizi olan No Man's Land dizisi YPG terör örgütünü destekleyip öven, bölge ülkesi olan bizi Arap ülkesi gibi gösterip kötüleyen bir propaganda dizisi olmuş. Sizleri dizinin imdb linkinden diziye 1 puan vermeye davet ediyorum. Konuyu ön plana çıkararak herkese ulaşmasını sağlamanızı rica ederim.
Dizinin imbd linki: www.imdb.com/title/tt8335218/
Dizinin fragmanı:
Msi z370-A pro yardım
|
Msi z370-A pro yardım
|
|
|
Shimano 2014 Tıagra grup set
|
uydunet - PS4 bağlantı problemi
|
uydunet - PS4 bağlantı problemi
|
ASUS GTX 780 EKRANIN ORTASINDAKİ KIRILMA
|
AMD FX 8350 - ASUS GTX 780 DİRECT CU İİ - G SKİLL 16 GB - 120 SSD - COOLMASTER 850W - GİGABYTE 990FXA-UD3 - PS4 - SAMSUNG S5 - NOKİA 820 - SAMSUNG TAB3
|
SATIŞI GERÇEKLEŞEN ÜRÜNLERİN TESLİMATI İZMİRDE ELDEN TESLİM DİĞER ŞEHİRLERE ALICI ÖDEMELİ KARGO İLE GÖNDERİLİR.
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 784
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 19.900 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun