Arkadaşlar yerel ağda süper yavaş bir bağlantıya sahibim bunun yüzünden 1500 liraya yeni bir model aldım (TP LINK AC1200) üstüne bir de UGREEN markasına ait ethernet kabloları aldım 10 gbps oldugunu idda ediyor. Sonuç hiç değişmedi, ne kablosuz ne de kablolu 0.01 Gbps hız barajını aşamıyorum :D ne olursunuz yardım edin.
Herkese Merhaba
1tb HyperSpin Retro-Arayüz arşivimi ücreti mukabilinde usb 3.0 HDD'ye (sıfır-garantili) doldurup adresinize gönderiyorum. Yaklaşık 7-8 ayımı alan bir çalışmanın ürünüdür.
Bu Front-End (arayüz) sayesinde hiçbir emulatöre bulaşmadan(bios dosyaları, rom-iso dosyaları, tuş ayarları vs.) son derece şık bir panelden sistemleri ve oyunları görsel ve videolarını izleyip seçerek çalıştırabiliyorsunuz. Orta düzey hatta 6-7 senelik sistemlerin kaldırabileceği şekilde ayarladım.
1TB Retro-Arayüz arşiv Konsollar ve Arcade bölümü;
Konsollar;
Nintendo Switch, Nintendo Wii U, Nintendo GameCube, PS2, Sega Dreamcast, PSX, Sega Saturn (En iyi exclusive oyunlar)
N64, PSP, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Sega 32X, NEC Turbo GraFx-CD, Sega CD, GBA, NEC Turbo GraFx-16, Sega Mega-Drive, SNES, NES, Sega Master-System (full set)
Arcade;
Sega NAOMI, Sammy Atomiswave , Sega Model 3, Sega Model 2 ve diğer nostalji bütün Jamma sistem arcade oyunları full set olarak şık görsel videoları ile arşive dahil ;
Tam 8000 adet oyun!
Çevrimiçi multiplayer desteği.
Ünlü oyun sitelerinin verileri ile 5 üzerinden puanlama.
8 - 16 - 32 - 64 bit sistem oyunlar için CRT (tüplü) ekran efekti
İstediğiniz oyunu arayüzde arayıp bulabilme.
Switch E shop'a girememe
Switch E shop'a girememe
|
|
|
EVGA GTX760 ekran kartım su motoru gibi çalışıyor
|
YARDIM! z3 telefonumun dokunmatigi bozuldu !
|
SD kart uzerine z3 cihazımdan yazma izni yok!
|
Xbox Live : Siyah Beyazovv PSN: Siyahbeyazov fcksgna... |
I WILL TEACH YOU THE MEANING OF THE PAIN !! Xbox Live : Siyah Beyazovv PSN: Siyahbeyazov Xbox Live : Siyah Beyazovv PSN: Siyahbeyazov15b7dcdda23c38939e4c3ce0572f76f04.gif |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.164
İkinci El Bölümü Mesajları: 130
Konularının görüntülenme sayısı: 11.917 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun