Turkcell Superonline Statik ip haksız fiyat artışı
Merhaba bir kaç yıldır superonline kullanıcısıyım ve ağustos ayından beri statik ip hizmeti kullanmaktayım.
Eylül ayında statik ip ücretim 92.70 Tl
Ekim ayında statik ip ücretim 99 Tl
Kasım ayında statik ip ücretim 99 tl
Aralık ayında statik ip ücretim 139 tl (Yeni yıla geçmeden) şeklinde faturalandırmış
Turkcell ile yaptığım görüşmelerde bunun neye göre artış yapıldığını bununla ilgili bir sözleşme varmı bir sözleşme maddesi (Turkcell Aş yıl içinde fiyat değişikliği yapapabilir vb) var mı diye sorduğumda hiç bir şekilde bir cevap alamadım.
Benim gibi problem yaşayan var mı ? Bu konuda birlikte hareket etmek isterim.
Merhaba çok ilginç bir hatayla karşılaştım neden olduğunu bir türlü çözemedim. Kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum ilk defa böyle birşey gördüm.
Steam züzerinden Cs2 oyunu açmaya çalışınca açılıyormuş gibi olup kapanıyor steamda kapanıyor. Daha sonra intel grafik, spotify ve whatsapp açılıyor hatta bazen firefox açılıyor. Herşey orijinal hiç bir şekilde korsan yazılım yok bilgisayarımda. Herşeyi kaldırdım tekrar yükledim yine aynı nasıl bir çözüm bulabilirim sizce ?
Clio 2023 evolution.direksiyon altı kablo sarkması
sıfırdan mobil uygulama yazmak?
arkadaşlar merhaba,
işim gereği sahada iki tarih arasını hesaplatabileceğim ve bir kaç matematik hesabı yaptırabileceğim bir mobil uygulama ( android ) yazmak istiyorum.
yazılıma ve kodlara ilgim uğraşım vardı ama 5 senedir maalesef ilgilenemiyorum. bu konu hakkında nereden başlamam lazım ya da yapabileceğim
basit bir yol var mıdır ?
merhaba,
linkdeki ürünü alacağım fakat başlıkta yazdığım gibi bu ürünü standart iphone 11 kablosu ile kullanabilir miyim ?
Aracım çekilirken son anda yakaladım:
|
|
İphone 5s batarya sorunu
|
Türk Telekom hakkı olmadan hızımı sınırlıyor
silinebilir
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 241
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 19.573 (Bu ay: 677)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar