Fikir Atölye - Hazır Web Tasarım
Biz, Fikir Atölye olarak her sektöre uygun hazır web tasarım hizmetleri sunmaktayız. İşletmenizin dijital dünyada güçlü bir varlık göstermesini sağlamak için buradayız!
Günümüz iş dünyasında, dijital varlık işletmenizin başarısı için kritik bir rol oynamaktadır. İyi tasarlanmış bir web sitesi, müşterilerinizle ilk temas noktanızdır ve onların size olan güvenini artırır. Fikir Atölye olarak, bu ihtiyacı karşılamak için buradayız. İşletmenizi dijital dünyada en iyi şekilde temsil edecek web siteleri tasarlıyoruz. Hazır Web Tasarım ve uygun fiyat avantajlarımıza göz atmak için sitemizi inceleyebilirsiniz.
Neler Yapıyoruz?
Fikir Atölye olarak, kullanıcı dostu, estetik ve işlevsel web siteleri tasarlıyoruz. Her sektörün ihtiyaçlarına yönelik özel olarak hazırlanmış web sitesi şablonlarımızla, işletmenizin online dünyada parlamasını sağlıyoruz. İster küçük bir işletme olun, ister büyük bir şirket, her ölçekte ve her sektörde uygun çözümler sunuyoruz.
Sunduğumuz Hizmetler:
- Hazır Web Tasarım Hizmeti: İhtiyacınıza uygun olarak tasarlanmış, hemen kullanıma hazır web siteleri.
- Kolay Kurulum Web Site Yapımı: Web sitesi kurulumunu hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tamamlamanızı sağlayan çözümler.
- Özelleştirilebilir Web Tasarım: İşletmenize özel dokunuşlar ekleyerek tamamen sizin ihtiyaçlarınıza uygun hale getirilmiş tasarımlar.
- Ekonomik Web Tasarım: Uygun fiyatlarla yüksek kaliteli web sitesi çözümleri.
- Profesyonel Web Site Yapımı: İşlevsellik ve estetiği bir araya getiren profesyonel web tasarım hizmetleri.
Sektörlere Göre Hazır Web Siteleri:
- Hastane ve Diyetisyen
- Okul, Anaokulu Kurs
- Teknik Servis
- Psikolog
- Mimarlık
- Avukat
- Danışmanlık
- Sürücü Kursu
- Kurumsal
- ve daha birçok sektör!
Xiaomi Mi Smart Home yardım
Merhabalar
Aşağıda resmini gördüğünüz Xiaomi Mi Smart Home kit mevcuttu fakat hub yani alıcı bozuldu şuanda evdeki hiç bir parçayı kullanamıyorum bunun yerine alabileceğim bir kontrol ünitesi arayışım var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz müteşekkir kalırım.
Zamran Software Web Tasarım Hizmetleri
Web tasarım sektöründe 7 yılı aşkın süredir günümüz dijital dünyası içerisinde yaratıcı ve başarılı projeler ortaya koymak amacıyla bir araya geldiğimiz firmamızda, sizlerin web sitesi ve e-ticaret sitesi ihtiyaçlarınız için yaratıcı fikirlerimiz ve tecrübemiz ile bir araya getirerek projeleriniz için çözüm üretiyoruz. Web hizmetlerimiz de yakaladığımız başarımızda sizlere web tasarım hizmetleri, seo danışmanlığı, web sitelerinizin arama motoru optimizasyonları, erp çözümleri UI ve Ux tasarımlar gibi hizmetler vermekteyiz.
Bu yolda ilerlerken misyonlarımızın en önemlisinin müşteri ilişkileri ve desteği olduğunu unutmadan; proje ve danışmanlık alanında 100 üzerinde müşteri portföyüne sahip Zamran software olarak, genç ve yaratıcı kadromuz ile güçlü bir alt yapı sayesinde İnternet piyasasının lider firmalarından olma yolunda ilk gün heyecanını kaybetmeden, özveri ile devam etmekteyiz. Sizler için tasarladığımız Kurumsal web siteleriniz ve E-ticaret siteleriniz de hem güncel materyalleri hem de güncel gelişmeleri göz önüne alarak işimizi en iyi şekilde yapmayı hedeflemekteyiz.
Web tasarım ve seo danışmanlığında uygun fiyatlı kaliteli çözüm üreten zamran software ekibi sizlere referansları ile kanıtlar sunarak hizmet vermektedir.
Web tasarım fiyatlarımız ve seo hizmetleri, seo danışmanlığı fiyatlarımız için arayarak yada whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Mavi Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Mavi Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Olarak Sultanbeyli bölgesinde hizmet vermekteyiz. Sultanbeyli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak özel ilgi gerektiren bireylerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet vermeye ve hayata onları hazırlamaya çalışmaktayız. Kurtköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi denildiğinde ücretsiz eğitim ve ücretsiz servis imkanlarıyla engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflemekteyiz. Alanında uzman öğretmenlerin ve çeşitli etkinlikler ile özel gereksinimli öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla kurduğumuz okulumuza ziyarete beklemekteyiz. Lütfen sizler de web sitemizi ziyaret ediniz.
Mavi Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Sultanbeyli özel eğitim okulu olarak hizmet vermekteyiz. Hem ücretsiz eğitim hemde ücretsiz servis imkanları sunan mavi ev özel eğitim okulu özel bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için bu alanda elinden gelen bütün imkanları sunmaktadır. Özel bireyler hayata hazırlanırken yanlarında en büyük destekçisi olduğumuz okulumuz. Sultanbeyli özel eğitim okulları arasında en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Mavi ev özel eğitim nedir ?
Özel eğitim,bireyin gelişiminde uzman tarafından yapılan değerlendirme sonucu yaşıtlarından belirgin düzeyde farklılık olduğu tespit edilidiğinde, bireyin özel gelişim ve öğrenme ihtiyacına yönelik hazırlanan eğitim programıdır. Mavi ev özel eğitim merkezi bireyin ihtiyaçlarına göre özel eğitim imkanı sunmaktadır.
Mavi ev özel eğitim de ki Eğitim Programlarımız
1- Otizmde ABA Terapi
2- Ergoterapi/ Duyu Bütünleme
3- Erken Çocuklukta Önleyici Eğitim
4- Dil ve Konuşma Terapisi
5- Özel Eğitim
6- Gelişimsel Gerilik
7- Fizik Tedavi
8- Özgül Öğrenme Güçlüğü
9- Mental Retardasyon
10- İşitme Eğitimi
11- Odyoloji
12- Psikolojik Destek ve Aile Danışmanlığı
https://mavievrehabilitasyon.com/
Kurumsal ve E-ticaret Web Tasarım Hizmetleri
Zamran Software ailesi olarak 2016 yılı itibariyle resmen hayata geçirdiğimiz firmamız da sizler için kurumsal web tasarım ve e-ticaret web tasarım hizmetleri vermekteyiz. Günlük yayınladığımız blog ve haberlerimiz ile hem kendi kullanıcılarımıza hemde internet kullanıcıların da bilinç uyandırma çabası ve gayretiyle güncel özgür içerikler üretiyoruz. Sektördeki amacımız sadece web tasarım hizmeti vermekten ziyade insanlar da bir farkındalık uyandırabilmek ve yaptırdıkları web sitelerinden maksimum verimi almalarını sağlamak. Güncel yazı ve içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz.
Zamran Software'da önceliğimiz size en doğru ve uygun hizmeti verebilmek. İhtiyacınıza göre çözümler üretip sizlere hem gereksiz masraf yaptırmıyoruz, hemde maksimum verim hedefliyoruz.Günümüz şartlarında dijital dünya da yerini alamayan firmaların uzun soluklu varlıklarını sürdüremeyeceklerini düşünüyoruz.Ve bunun için sizler ile iş birliği yapıyoruz.
Hizmetlerimiz: Kurumsal web tasarım - E-ticaret web tasarım - E-ticaret entegrasyonları - Mobil Uygulama - Web Uygulamaları - Seo analiz ve raporları - Google Reklam çalışmaları ve Kurumsal imaj çalışmaları gelmektedir.
Web Sitemizi ziyaret etmenizden mutluluk duyarız. Zamran Software
yanlış açıldı silinsin lütfen
|
Annanem yüzünden bize haciz
|
medya ve iletişim sistemleri
|
1520 ekran kırıldı
|
** varımtırak yokumsu ** > maskelenmiş ruhlar <https://zamran.com |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 145
Konularının görüntülenme sayısı: 6.553 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El