Displayporta bağlı Asus Gamin TUF Monitör Kapanma Sorunu
Merhaba. Mac Mini m2 ye DP ile bağlı (sıfır) Asus Gaming TUF VG249Q3A monitör kullanıyorum.
Ama kullanmaya başladığımdan bu yana 15-20 dk. da bir ekran kendiliğinden kapanıyor.
DP kablosu da sıfır Paugge DP to Type C. HDMI kablo ile bağladığımda bir kapanma olmuyor.
Acaba sorun ne olabilir? Monitör Apple M2 mini ile uyuşmazlık yapıyor olabilir mi?
Veya Paugge kabloda mı bir sorun vardır? Yoksa monitör ile ilgili bir sorun mudur?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İpad şarj adaptörleri orjinal mi?
Merhaba arkadaşlar. Bu şekilde 2 adet (biri 10w biri 12w) ipad şarj adaptörüm var. Bunlar orjinal mi acaba? Veya ikisi de mi imitasyon?
Merhaba arkadaşlar.
Xiaomi mi3 ac1200 router (Mır3) cihazım update yapmıyor. Dosyayı adres gösteriyorum ve update installing yazıyor ve öylece kalıyor. Bir çözümü var mı ?
Fabrika ayarlarına döndürdüm ama değişen bir şey olmadı. Şimdiden teşekkürler.
İphone 13 Pro Starbucks Bağlantı sorunu
Merhaba arkadaşlar. Starbucks wifi'a bağlantıktan yaklaşık 15-20 dk sonra bağlantı düşüyor ve tekrar LTE'ye dönüyor. Neden olabilir ? Başına gelen var mı ? Acaba başka bir ayarı mı var ?
Şimdiden teşekkürler.
MACOS Sistem Yedeği (İmajı) Alma
Merhaba arkadaşlar.
MACOS'ta Sistem yedeği (imajı) nasıl alabiliriz ? Belgeleri yedeklemeye ihtiyaç yok, sadece sistemi imaj aldığımız yere geri döndürmek istiyoruz.
Daha doğrusu işletim sistemini o ana döndüreceğiz. Not : Time Machine işe yaramıyor, time machine sadece verileri yedekliyor, benim veri yedekleme gibi bir sorunum yok. (Mesela Windows'taki gibi Acronis, Ghost ve Drive Snapshot imajları oluşturup sonra kısa sürede o ana dönmek)
Macos Safari tamamen sıfırlama
Herkese selamlar arkadaşlar. Safari'yi tamamen fabrika ayarlarına döndürmek mümkün mü ? History ve çerezleri, geçmişi silince yine aynı sekmeler açılıyor. Tamamen sıfırlamak (cihaz ilk kullanıma başladığı gibi) istiyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.
Macbook bataryayı %80 de beklemeye aldı
Merhaba arkadaşlar.
2 aydır macbook pro m1 kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar herşey normaldi ancak; dün cihazın bataryayı %80 de beklemeye aldığını farkettim.
Normalde ben 20 günde veya ayda bir pili %35 lere düşürüp şarj ediyorum.
Cihazın %80 de beklemeye alması normal mi ? Bir ayar yapmam gerekir mi ?
Pili %80 de beklemeye alması iyimidir, yoksa müdahale gerekir mi ?
Şimdiden çok teşekkürler.
Macbook SSD Optimizasyon/Tweaker Programı
Herkese merhaba arkadaşlar.
Macbook air/pro için (Samsung magician veya SSD tweaker benzeri) ssd yi optimize edecek ve hızlandıracak bir program/uygulama var mı ?
En azından trim mode'un açılabileceği, rapid mode un aktif edilebileceği ve diğer optimizasyon ayarlarının (performans) yapılabileceği bir uygulama/program arıyorum.
Şimdiden çok teşekkürler. (Bu arada Chamelon ve blackmagic, disc doctor kullandım. Açıkçası çok işe yaramıyorlar)
İnternette Ünlem İşareti Sorunu
|
|
keremozcan27@hotmail.com |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 820
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 6.979 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası