Selamlar herkese.
Xbox Series X'i modeme kabloyla bağlamaya çalıştığımda bağlanmıyor fakat wifi ile bağlanıyor. Kabloyu kontrol ettim, bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.
MODEM Kablonet'in Infinity 401 modeli. Kablolu ve kablosuz olarak her cihazımda çalışıyor.
Saygılar.
Askı aparatı TV'yi ortalamadan kullanılabilir mi?
55" bir televizyonu duvara monte etmek istiyorum. Fakat duvardan geçen kablo ve tesisat boruları nedeniyle askı aparatını TV'ye ortalı şekilde monte edemiyorum. Askı aparatı aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi televizyonu oldukça yandan tutabilecek. Bu şekilde Televizyon asan oldu mu? Taşır mı? Zamanla eğilir mi?
Asus Rog Phone 6 Ultra hangi ülkeden alırım?
Mayıs sonunda Asus Rog Phone 6 Ultra çıktığı gibi alacağım. Fakat Türkiye pazarında yer almıyor ve spotçuya da para vermem. Bir ülkeye git gel yapıp, 2 gün kalıp, telefon alıp, yemek yiyip döneceğim. İlk hedef KKTC, Moldova veya Gürcistan. Bunlarda Asus Telefonlar satılıyor mu? Yoksa, yakın komşulardan kimde var?
İstanbul Avrupa yakasında, Bebek, Etiler bölgesine yakın güvenilir bir diş hekimi veya özel diş kliniği tavsiyesine ihtiyacım var. O civarda olması şart değil, sadece kolay gidebilmek için önceliğim orası.
Fazla para koparmak derdinde olmayan, bilgili, deneyimli, iş ahlakına sahip, ömür boyu diş hekimim olarak düşünebilecğeim bir kişi bulmak ve bundan sonra sürekli kendisine gitmek istiyorum.
Deneyimleri vey aduyumları neticesinde yardımcı olabilecek çıkarsa çok mutlu olacağım.
Saygılar.
|
|
|
|
Uydu cihazı tavsiyesine ihtiyacım var.
|
Meslek: 3D Game Developer
İlgi Alanları: bilgisayar ve video oyunları
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 13.126 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun