Rise Online oynuyan var mı ?
Eski ko oyuncusu olarak rise online oynamaya başladım.bence güzel olmuş knighttaki gibi premium muhabbeti filan yok
istanbuldan taşınmak
evliyim 2 çocugum var.Malum deprem,hayat pahalılığı derken ne hiçbirşeye yetişebiliyoruz ne de stress den kurtulabiliyoruz..Oturduğum evi satıp bi arsa alıp müstakil ev dikmeyi düşünüyorum iç anadolu vb yerlere
bi yandanda korkuyorum çok kararsız kaldım,istanbulda durup depremide beklemek istemiyorum ama evin dğeeri anca 2 milyon eder onla da bi arsa bi müstakil ev dikilir mi ayrı konu vallahi çok bunaldım
Turkcell Mobil internet çok sorunlu
çoğu siteye giremiyorum yandex,amazon ve coin siteleri hiçbi şekilde düzeltemedim.İlk defa böyle birşey geliyor başıma turk telekomdan geçiş yaptım ama çok pişmanım
50 ülkeden gelenler PCR testi yok.
- 15 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Hong Kong, Çin, Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland, Güney Kore, İsrail, Japonya, Birleşik Krallık, Letonya, Lüksemburg, Ukrayna ve Estonya’dan Türkiye’ye gelen kişilerin Türkiye'ye girişlerinde PCR testi talep edilmeyecektir.
Bu nasıl iş böyle bizi evlere tiktilar tamam eyvallah da yurtdışından gelenlere PCR testini bile kaldırıyorlar.Allah belalarını versin demekten başka birşey gelmiyor içimden
Oturmadigimiz evin depozitosu verilmiyor
Merhaba yabancı bi arkadaşım İstanbul'da ev tuttu.bastan köpek sorun olur mu diye sormuş hayır büyük küçük hiç farketmez denmiş kontrat imzalanmış 2000 lira depozito ve bir kısım kira verilmiş.Yanliz kadın sonradan köpeği bahane ederek (pitbull) yok o köpekle olmaz demis.ama depozitoyu geri vermiyor arkadaşımızda engellemis konuşmaları okudum ben kadin cirkefe yatmış bu konu hakkında konuşmak istemiyorum demiş ve engellemiş ben aradım kadını karakola gidicez dedim giderseniz gidin dedi.ne yapabiliriz ?
Eve hiç tasinilmadi ,adım atilmadi sadece emlakçı ile beraber goruldu
Şehirler arası yasak
|
8 aydır 5-6 mb internet kullanıyorum
|
5 metre kare alan havalandırma
|
Megane 4 2016 GT-LİNE
|
Ekrem İmamoğlu karakol baskini
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.771
İkinci El Bölümü Mesajları: 323
Konularının görüntülenme sayısı: 57.349 (Bu ay: 753)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.974 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic