mikrofondan gelen uğultu problemi
merhaba arkadaşlar rampage sn-rmx2 marka bir mikrofonum var windows10 kullanirken hiç bir problem yoktu fakat format atip windows 11 e geçtim şuan mikrofondan acayip bir dip ses geliyor discordda falan konusurken karşı tarafi cok rahatsiz ediyor bayadir çözüm aradim cogu videodaki yöntemleri denedim fakat çözüme ulaşamadim güncel driverlari falan yükledim ama ne yaptiysam şu dip sesi kaybedemedim yardimci olabilecek warsa şimdiden teşekkür ederim.
Fotoğraf ayıklama işlemi
merhaba arkadaşlar harici hard diskimin içinde 500gblik bir sürü fotoğraf var, eşimin ve kendi telefonlarımızdan yedeklediğim için ayni fotoğraflardan en az 10ar tane var bunları tek tek seçip silmek günlerimi alıyor 5 gündür uğraşıyorum 2 klasörü anca bitirebildim bunun için bir program var midir? mesela ayni isme sahip fotoğrafları gösterecek bende oradan seçip fazlalık olanları silebileceğim bir program arıyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
1070 ti ekran kartı sli yapmak
Merhaba arkadaşlar benim şuan elimde MSI gtx1070 ti armor model ekran kartı var 1 tane daha almak istiyorum sli yapmak için ama bulduğum model MSI GTX 1070 ti gaming modeli alsam sli yapabilirmiyim yoksa iki kartın da aynı model mi olması gerekiyor
steamdan kalici olarak oyun kaldirmak
merhaba arkadaşlar bir konu hakkinda yardiminiza ihtiyacim var şuan steam hesabimda pubg de makro kullandigim için ban yedim bunda sıkıntı yok. canımı sıkan profilimin kenarinda (Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması) gibi kırmızı bir uyari cikiyor ben bu uyariyi ordan kaldirabilmek için pubg yi steam kütüphanesinden kalici olarak kaldirdim ama o yazi hala orda yaziyor ne yapmam gerektigi hakkinda fikir sahibi olan varmi acaba ?
Monitör renkleri çok kötü
|
Tavsiyelerinizi bekliyorum sistem upgrade
|
|
Her saniye oyun oynamak istiyorum
|
Ali express kargo takip yardımı
Amd a8 7650k dual grafik olmuyor
|
Meslek: Tekniker
İlgi Alanları: yok
MSI B450 GAMING PRO CARBON - AMD RYZEN 2700x 3.7 Ghz - MSI ARMOR 1070 Tİ - Gskill 3000mhz 4x8=32Gb - 120Gb Ssd - 2Tb Hdd - Asus Cebrberus 2 Gaming Kulaklık - Logitech Z506 5+1 ses sistemi - Game Power Gaming Klavye -Logitech Gaming Mause - 24" 144Hz Asus Gaming Monitor
|
B.Ataseven |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 560
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.887 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu