Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni bir kafe açtık, bizim ve müşterilerin bir arada kullanabileceği ama müşterilere paylaşım verirken kanuni olarak tutulması gereken verilerin tutulacağı bir çözüm arıyoruz ama yeterli bilgi sahibi olmadığımız için bir türlü sonuç alamadık.
İss'lerden bazıları bu konuda çözüm sağlıyor anladığım kadarıyla ama fiyatları pahalı kalıyor gibi, taahhütsüz netspeed, milleni vb. şirketlerden internet almak istiyoruz ama bu tip çözümler onlarda yokmuş.
5651 sayılı kanundan bahsediliyor ama bu kanuna uyum herhangi bir internet bağlantısı ve ek bir cihaz ile mi mümkün olacak yoksa bizzat operatörler online olarak mı bu kayıtları tutacaklar anlamadım. Ricam uygun ekonomik çözümler neler olabilir basitçe anlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim...
Kafede müşterilere kanuna uygun internet paylaşımı?
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni bir kafe açtık, bizim ve müşterilerin bir arada kullanabileceği ama müşterilere paylaşım verirken kanuni olarak tutulması gereken verilerin tutulacağı bir çözüm arıyoruz ama yeterli bilgi sahibi olmadığımız için bir türlü sonuç alamadık.
İss'lerden bazıları bu konuda çözüm sağlıyor anladığım kadarıyla ama fiyatları pahalı kalıyor gibi, taahhütsüz netspeed, milleni vb. şirketlerden internet almak istiyoruz ama bu tip çözümler onlarda yokmuş.
5651 sayılı kanundan bahsediliyor ama bu kanuna uyum herhangi bir internet bağlantısı ve ek bir cihaz ile mi mümkün olacak yoksa bizzat operatörler online olarak mı bu kayıtları tutacaklar anlamadım. Ricam uygun ekonomik çözümler neler olabilir basitçe anlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar merhaba. Araştırdığım kadarıyla kamuda işten ayrılınması halinde o tarihten geriye doğru bir yıl içinde en az 90 gün çalışma olması durumunda işten ayrılınan günü takip eden toplam (10+90=)100 gün boyunca sağlık hizmetlerinden kendisiyle birlikte bakmakla yükümlü olduğu kişiler SGK kapsamında sağlık hizmetlerinden yararlanır şeklinde bir bilgi mevcut.
Mevcutta ben ve eşim adına tamamlayıcı sağlık sigortamız var ve bitişine yaklaşık 1.5 ay kala işten ayrıldım. Sigortam Allianz ve acentam ile görüştüğümde SGK sisteminden provizyon (bugün itibarıyla e-devletten SPAS Müstehaklık Sorgulama yaptığımda; Durum:Müstehaktır, provizyon alabilir. / GSS Kapsamı: 60/a-1 kapsamında sigortalılar (4/a, 4/c sigortalı çalışanlar) / Sigortalı Türü: Çalışan) alındığı sürece tamamlayıcı sigortadan yararlanmaya devam edeceğimizi, dolayısıyla işten ayrıldıktan itibaren 100 gün boyunca herhangi bir sorun yaşanmayacağını sonrasında ise SGK'dan gelir testi yaptırıp genel sağlık sigortası primi ödememiz halinde tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden faydalanmaya devam edebileceğimi belirttiler. Teyit amaçlı Allianz müşteri hizmetlerini aradığımda SGK kapsamında çalışan olursam provizyon alınanabileceğini aksi halde hizmetten faydalanamayacağımı belirttiler, acentanın verdiği bilgiyi ilettim ancak bunun dışında bilgi veremeyeceklerini belirttiler.
Özetle işten ayrılmış kamu personeli mevcuttaki tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanmaya devam edebilir mi, ne kadar devam edebilir ve buna bağlı olarak poliçemi yenilemem doğru olur mu?
|
Eski Müzik Setini Yaşatmak İçin Bluetooth Adaptör Tavsiyesi?
|
Philips MX5700D/22S en sineması uyumlu kumanda bulamıyorum
|
İç ünite cihaz kapalıyken su damlatıyor! Ne yapmalıyım?
|
12 günlük Uzakdoğu Rota Tavsiyesi?..
|
Acer ES1-512-P07G Notebook ile 8GB Kingston KVR16LS11/8 Uyumsuzluğu
|
Domuza Çarpma Sonrası Oluşan Değer Kaybı
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 593
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 82.582 (Bu ay: 986)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar