Su ışığının yanması
Merhaba, aracımı 2 ay önce aldım. Yaklaşık olarak 7-8 ay hareketsiz kapalı otoparkta yatan bir araçtı. Aracı izmirden aldım istanbula geldim 1-2 gün kullandıktan sonra soğutma sıvısı ışı yandı. Dedim herhalde uzun zamandır yattığı için böyle bir şey oldu kapağını açtım ama su eklememe gerek olmayacak şekilde su tamdı. Kapağı kapattım ışık söndü. 1-2 hafta sonra trafikte giderken bir daha yandı ışık, yine baktım su yine tam ve söndü 2-3 dakika sonra.
Geçen hafta aracı kışlık bakımına soktum. Yağ, filtre vs antfiriz değişimleri yapıldı. 2 gün önce yine trafikte çok kaldığım bir an bu ışık yine yandı. Tabi yine baktım su eksiltme yok kapattım kapağını ama bu sefer ışık sönmedi. Motor soğusun öyle bakim suyuna dedim, su eksiltme yok. Havası vardır dedim, tıpasını açtım hatta biraz su eklemeyi denedim ama su tamdı. Geçer herhalde kendi kendine diyip kapattım.
Hararette dalgalanma, düşme çıkma yok. Sabit 90'da kalıyor. Ama motor soğukken bazen ışık yanmıyor. 90'a geldiğinde artık kesin yanıyor. Aracın çekişinde, gidişinde veya yakıtında hiçbir değişiklik yok.
Bu sorunu 2 gün önce verdi ve ben dün bir şey daha fark ettim. Kaloriferim sadece camlara sıcak hava veriyor. Yüze ve ayaklara sıcak hava vermiyor. Sadece soğuk hava veriyor. 2 gün önce sorunsuz çalışıyordu. Tesadüf olduğunu düşünüyordum ama ne hikmetse korna da çalışmıyor. Bundan hepsinin tesadüf olabilme ihtimalini göz önüne aldığımda sorunun müşürden veya yedek su deposu diyip geçeceğim ama 3 ü aynı anda sorun verince sorun başka yerde olabilir mi düşüncesi geldi aklıma. Önümüzde ki hafta direk yetkili servise bırakacağım aracımı ama bırakmadan önce sorunun ne olduğunu bilip öyle bırakmak istiyorum. Belki de çok basit bir işlemdir bırakmama gerek kalmaz. Büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü. Conta, blok gibi sorunlar olamaz gibi. Ne duman ne hararet ne de motor çalışma sesinde bir değişiklik yok.
Aracım 2004 model bmw 3.16TI - Lpg yok.
Merhaba bugün aracımla 10-15 km yol yaptım sonra vitesi geriye taktım takır tukur ses geldi. 1. vitese aldım devam ettim 1-2-3-4 hiç sorun olmadı sonra çevre yolunda vitesi 5 e attım ve kendi kendine vitesi boşa attı. 4. viteste evime kadar gidim dedim. Tam otoparka girecektim 1. viteste otoparka iniyordum araba stop etti. Araç çalışıyor ama debriyajdan ayağımı çektiğim an stop ediyor. Boş-1-2-geri vites fark etmiyor. Stop ediyor. Ben şanzımandan şüpheleniyorum ama birde size sormak istedim. Sizce ne olmuş olabilir? Baskı balata bitmiş olsa debriyajdan ayağımı çeksem stop eder mi?
Plaka değiştirme
Merhabalar, geçen hafta r53 mini cooper s aldım fakat aracı alırken plaka değişikliği için plakaları verip çekici ile gideceğim yere gitmem gerektiği için üzerinde ki plakalar ile aldım. Aracın plakası farklı bir şehire ait, nasıl plakasını bulunduğum şehire taşırım? Bazıları tekrardan alım-satım yapılması gerek diyor ama eminim ki farklı bir yolu vardır. Hatta imkanı varsa özel plaka almak istiyorum. Bilenler söylerse çok sevinirim, teşekkürler.
Uygun olmayan macbooklara sürüm yükseltme (yardım)
|
Modem Üzerinden APP erişimi yasaklama
Çelik Kapı Ses yalıtımı
Arkadaşlar selam, bir hata demeyelim ama uygun fiyata bir kiralık daire bulduk tuttuk fakat bina da 60-70 daire var ve biz giriş kattayız... sürekli bir ses, sürekli patırtı kütürtü. İçeride de bir şey konuşsak dışarıya gidiyor. Bu sesi nasıl minimum düzeye indiririz acaba? Önerebileceğiniz bir yalıtım süngeri tarzı bir şey var mı? ya da alternatif bir çözüm?
silinebilir
|
Sıfırdan borsaya girmek
|
Gata'ya sevk
|
Devlet Memuru Olmak
|
Meslek: Bilişim Uzmanı
Referanslarım: u.kence; iPhone 4S alındı. gangie: iPhone 4 satıldı. Doce: BB 9780 satıldı. Doce: HT One x alındı. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 835
İkinci El Bölümü Mesajları: 132
Konularının görüntülenme sayısı: 44.100 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 860 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası