Merhabalar arkadaşlar masa üstü sistemimde bir haftadır durup durken oyunlarda veya masa üstünde pc afk pozisyonundayken donma yaşıyorum. Sistem birleşenleirm bu şekilde corsair 1200 w psu ile destekliyorum birleşenleri işlemcimin üzerinde asus 240 sıvı soğutucusu var .
Yaşadığım problemi aşağıdaki videolar biraz olsun çekmeye çalıştım bu istianeden de aklıma gelip denediğim işlemler şunlar ekran karını söktüm pcı-e kablosun değiştirdim işlemciyi söktüm yeni termal macun yaptım ramleri söktüm yapmadığım 2 şey kaldı biri işlemciyi stok fan ile çalıştırmak diğeri format atmak bunların dışında tavsiye edebileceğiniz sunu dene diyebileceğiniz bir şey var mı sorun neden kaynakla bilir acaba bir kaç arkadaşım işlemci diyor bazıları ekran kartı diyor 1 hafta kafayı yedim gecem gündüzüm bu oldu sök tak yapmaktan artık sinirden başka bir şeye hasar vereceğim
|
Ttnet Oyunlara Bağlanamam sorunu
|
|
|
|
|
asus p5qc ram sorunu
|
gtx260 sli ?
|
İceBerg :)
|
Meslek: Muhasebe
İlgi Alanları: Pc oyunları,Basketbol,Masa Tenisi
Aerocool Xxpredator Full Tower Case+730 w psu Intel Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz Asus P8Z68 DELUXE MSI GTX570 Twin Frozr III PE 12288 MB DDR3 Dual Channel Samsung SA550H Led Corsair H80 Su Soğutma Razer Gaming Keyboard Roccat Kone Plus+ Mouse Roccat Sense Gaming Mouse Pad Win 7 64xb428d52fcb53a1549d36164c33e5152bF.png |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 328
İkinci El Bölümü Mesajları: 106
Konularının görüntülenme sayısı: 7.144 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El