Ekran kapanınca spotify duruyor
Merhaba arkadaşlar,
Masaüstü bilgisayarımda Spotify açtığım zaman 5 dakika olan ekran karartma süresi devreye girince ekran kararıyor ve spotify çalmayı durduruyor. Yine 5 dk ekran karartma süresi olan laptopumda bu sorunu yaşamıyorum. Çünkü arkada medya oynatıldığı için ekran kapanmıyor.
Nasıl düzeltebilirim bunu? Lütfen ekran karartma süresini uzat demeyin. Laptopumdaki gibi olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bu sisteme yorumunuz ne olur?
Merhaba arkadaşlar,
Ay sonuna kadar hayatımda ilk defa sistem toplamayı düşünüyorum. Bu işten hiç anlamam. Şöyle bir sistem oluşturdum, nasıl değerlendirirsiniz?
Kullanıcı olarak; WoW, Pubg gibi abartı grafik içermeyen oyunlar oynarım.
Ek olarak; Ekran kartı arkadaşımdan temiz Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4 alacağım. PUS; CORSAIR HX1000 PLATINUM 1000 WATT almayı düşünüyorum.
Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
İlk defa PC toplayacak birine yardım
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır hep gaming laptoplarda oyun oynadım, şimdi masaüstü toplamaya karar verdim. Bu konulara çok yabancıyım, sizlerden tavsiye istiyorum.
Oyun olarak öyle üst düzey grafik isteyen 4k oyunlar oynamam. Daha çok World of Warcraft ve Pubg takılırım. 3D tasarım falan da yapmam.
Hali hazırda elimde Inno3D GeForce RTX 3080 ICHILL X4 10GB 320Bit GDDR6X ekran kartı var. Bununla birlikte iyi iş görecek 32 gb ramli, max i7 işlemcili, SSDli düzgün bir sistem önerebilir misiniz?
Fiyat olarak bir limitim yok ama dediğim gibi çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok. İhtiyacımı karşılasın 4-5 yıl yeter.
Kia XCeed Alınır mı?
Merhaba arkadaşlar,
Yıl bitmeden ilk arabamı alayım diyorum. MAX 900.000 bütçe var. Kia xceed hem görsel, hem donanım olarak hoşuma gidiyor.
Aracı alınca uzun yıllar binme niyetindeyim.
Tavsiye eder misiniz? Ya da farklı önerileriniz var mı?
EDİT: ARACI ALDIM ARKADAŞLAR. YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Merhaba,
SS'teki gibi tercihlerimde konuma cevap gelince bildirim gelsin seçeneği tikli ama uzun zamandır bildirim alamıyorum. Açtığım konuları her defasında tek tek gezmek durumunda kalıyorum cevap var mı diye.
Sorun bende mi yoksa genel mi?
İlk araba olarak 208 tercih edilir mi?
Merhaba arkadaşlar,
Şu an iş dolayısıyla arabaya çok ihtiyacım var ve mevcut durumda ailemin Toyota Yaris'ini kullanıyorum.
İstanbul'da tek başıma yaşıyorum ve aklımda Peugeot 208 Allure paket (130 bg) almak var. Şimdilik fiyatı 620.000 civarı. Hem iç, hem de dış dizaynı aşırı hoşuma gidiyor. İstanbul trafiğinde de boyutları daha çekici hale getiriyor.
Fiyat olarak 650'den yukarı çıkamam diye düşünüyorum. Siz bu arabayı önerir misiniz? Ya da karar vermeden "Şuna da baksan iyi olur" dediğiniz bir model var mı?
Şimdiden teşekkürler.
LF 2v2 arena partner (healer)
Merhaba arkadaşlar,
2v2 arena için tercihen holy pala healer partnere ihtiyacım var. Ben BG yapmayı seven biriyim, arenadaki amacım conquest cap ve Vicious war spider'ı almak olacak. Ha ama bakarsınız güzel bir sinerji yakaladık, yüksek ratingler için çabalarız. Aynı amaçlarda birleştiğimiz arkadaşlar ekleyebilir #kallavi2808
Arms warrior oynuyorum.
Uçuş noktaları
Merhaba arkadaşlar,
Altlarımla takılırken şunu fark ettim; Kimisinde Kalimdor ve Eastern Kingdom haritalarında hiç uçuş noktası yok, kimisinde ise neredeyse tamamı açık. Bunun nedeni nedir? Sebebini öğrenirsem en azından kapalı olan karakterlerde de açarım.
Şunu baştan belirteyim; açık olan karakterle de bahsettiğim haritalarda quest yapmadım, kapalı olan karakterle de. Ayrıca ikisiyle de heirloom vendorunda satılan uçuş noktası açma itemını kullanmadım.
Game Time bitmesine rağmen oynayabiliyorum
Beyler acaba prepatch geliyor diye Blizzard herkese güzellik falan mı yapıyor? Öyle bir şeye pek ihtimal vermiyorum ama dün akşam saat 6:15'te oyun sürem bitti. Bitmesine 10 dk kala oyundan çıkmıştım. Bugün öğle saatlerinde tekrar gireyim, 20 level karakter yapıp addon falan deneyim dedim. Karakter ekranında normal şartlarda 120 level karakterlerime giremem lazımdı. Ama girip, üstüne saatlerce dg falan yaptım.
Bug falan mı oldu acaba?
Warlock Havoc skilli
|
Meslek: Pilot - Airbus A330
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.309
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 98.683 (Bu ay: 1.655)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14.483 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic