Progresif cam hakkında
Selamün aleyküm arkadaşlar 9 ay önce katarakt ameliyatı oldum uzak görüşüm de ve akşamları yakın görüşüm de sorun yaşıyorum Dr bana progresif cam önerdi Atasun optikten fiyat aldım fiyatı 1290 olan çok geniş kanallı cam önerdi şimdi sorum şu daha önce bu camlardan kullanan varmı kullanıpta memnun kalan varmı bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirim.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim cihaz ev kullanımı için uygunmu dur. Benim internet bağlantım çok zayıf snr değerim 8.0 bazen anlık düşmeler oluyor bu cihazı bağlasam faydası olurmu?
Asphalt 9 çözünürlük görüntü oranı değişirmi?
Arkadaşlar ben Asphalt 9 bağımlısıyım geçenlerde Xiaomi mad 5 tablet aldım Asphalt 9 yükledim bir de ne göreyim görüntü telefondaki gibi değil faklı açılarda duruyor bir türlü bu oyunu tablette oynamaya alışamadım.
Şimdi sorum şu telefondaki göründüğü gibi tablette görüntü alabilirmiyim görüntü en boy oranını değiştirecek yazılım uygulama emülatör vs vs varmıdır bilgisi olan arkadaşla yardımcı olabilirim. Örnek olsun diye resim koyuyorum alta kare olan tablet dikdörtgen olan telefon. Yapmak istediğim ikinci resim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 415 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic