Ekran Kartı Fanları Duruyor
Merhabalar kisa sure once pcye temizlik yapayim dedim ekran kart islemci ramlar ve poweri soktum ilk evvela elektrikli supurge makinesiyla tozunu aldim butun parcalarin daha sonra sac kurutmayla isleme devam ettim temizlik bittikten sonra pcyi topladim actim soyle bir sorun olustu pc ilk baslangicta acilirken ekran karti fanlari olmasi gerektigi gibi calisiyor ne zamanki masaustu geldiginde fanlar calismayi kesip duruyor daha onceleri oyuna girdigimde fanlar otomatik hizlanirdi simdi fanlar donmuyor ve beni oyundan atiyor arti mavi ekran hatasida aliyorum temiz kurulum yapayim dedim belki sorun hallolur windows 10 kurdum driverlari guncelledim sorun devam etti anakart uzerindeki bios pilini cikarip taktim yine ayni sistemden biosu default ayarlara getirdim degisen birsey olmadi ekran karti slotunu diger pci expres slotuna taktim powerdan gelen guc kablosunu degistirdim hicbirsey farketmedi oyuna girince pc atiyor ekran karti fani calismiyor su an msi fan control programiyla fanlari calistiriyorum fakat boyle olunca pc yine oyundan atiyor cozum onerisini olan varmi sistemim fx8350 16 gb ram gtx 1060 3gb 750 watt psu 128 gb ssd iyi forumlar
Cat6 Kablo Ankastre Hız Düşüşü Ve Snr Değerinin Düşmesi
|
Upload Hızım Yükselmiş
|
AKK ARTTI
TTNET 35 MPBS KAMPANYALI PAKET
|
|
|
Yeni Anakart Aldım Sorun Dewam Ediyor Acil...
|
MODEM CRC HATASI YARDIM!!!....
la bi susla sus... |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 10.048 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar