Tomalar Polisler Nerede?
İstanbul Yenikapı'da teröristbaşı Öcalan'ın görüntüleri ve konuşmaları yayınlandı.
Forumdaki akp li trolleride bekliyoruz

Pazara koyacağız itemi veya itemleri çekip transfer yapılacak. Tüm lucentler satılacaktır stock olarak değil. Alan hepsini alsın
Vergi servere bağlı ama ortalama 50k cıvarı lucent elinize geçer.Lucent almanın riskini biliyorsanız alın benim tarafımdan sıkıntı yok
Pazara koyacagınız itemin fiyatı düz olmamalı diğer itemler ile karışmasın özel bir sayı ile koyun.
Alış veriş bandicam ile kayıt altına alınarak yapılacaktır güvenlik amacı ile.
Early Access serveri değildir.
Forumda 15 + yıllık hesabım satışlarım olmuştur kimseye yanlışımız olmamıştır.
Resim güncel değil güncel olan şuan 69.500k 9.03.2025
FİYAT : 20 BİN TL
DH'ye üye olduğumdan beri 16 yıl geçmiş
Akp iktidarındaki her kurum gibi, liyakat sorununu yaşanan AFAD'ın kurduğu deprem çadırları. Eski Türkiye'de Türk Kızılayı'nın kurduğu çadır kent. Meydan, sıhhiye, yemekhane, yangın kaçış yoları olası su baskını yolları ... akp ile hem liyakat, hem de devlet aklı bitmiştir!..
ESKİ TÜRKİYE LİYAKAT

YENİ TÜRKİYE UÇAN TÜRKİYE :

MÜDÜRLER :

Bende bazı efektler gozukmuyor sebebi nedir
Herşey ultra ama böyle. Soldaki gibi olması lazım ultı atınca

14. Saniye "herkes kendi yerine gitsin" görev taksimi yapılmış resmen ülke hepsine paylaştırılmış
Çanakkale İzmir yoluna 100’ün üzerinde Pakistanlının bırakıldığını söyleyen şahıs, kendilerini bu bölgeye jandarmanın getirdiğini söylüyor. Göç idaresi salıyor, kontrolsüz şekilde ülkemiz istila ediliyor.
Char kasılmaya devam ediyor silah +19 dir
80k gold 14 m silver var
T3 charlar = Sorcerer + Bard+Gunslinger. T2 = Paladin+Deathblade+Gunlancer
Oyunun en hızlı gemisi Lvl 10 astray full tayfa + hermida skin satın alınmıştır uçak gibi 2 relic 3 legend ve lvl 8 ghostship mevcutdur tayfaları alınmıştır.
Steam hesabımda ki oyunlarda hediyedir, Bankasında onlarca kitap bir dolu materyaller bulunmaktadır.
Argos seti yapılmıştır ayrıca üstündeki skin seti toplamda 40 50k gold etmektedir,
2 adet lvl 7 gem 5 6 adet de lvl 6 gem bulunmaktadır crit %7 zor toplanan kart seti vardır
Stronghold 45 lvl altcharların buffları acıktır.
12 sayfaya yakın günlük görevler 4-5 ay uğraşarak 1 sayfaya kadar indirmiş bulunmaktayım hergün uğraş verdim atak def can veren potları topladım.
Stronghold tayfasının nerdeyse hepsi satın alınmış bulunmaktadır raid seal nerdeyse akar vaziyetde geliyor.
Arena supr 7 dir her hafta düzenli olarak oynamasanız bile upgrade materalyal geliyor
Yaptıgım herşey emek ile yapılmıştır para ile değil
Fiyat 4.000
Detaylar ve sorular için pm atabilirsiniz

:)

İşin komik tarafı aldıgı oy miktari :

hayatımdaki tek şansı bugun harcamış olabilirm .d
Twitche bf4 bf5 almak ıcın 7tl lik üyelik aldım bugunde son kez skin shardı denılen şeyden verdi cıkana bakın .d 4 5 yıldır oynuyorum ilk kez ultimate skin cıktı bide ben sup oynarım dj sona vardı belki tek şansım bu oldu :D

Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 24 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.077
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 49.841 (Bu ay: 765)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun