HP LaserJet P1102 algılamama sorunu.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Hp LaserJet P1102 yazıcıyı windows 10 laptopa kurdum. Bir aydan fazla zaman kullandım ancak birgün yazdırmamaya başladı. USB'yi takınca yazıcıyı görüyor ancak driver yüklemeye çalıştığımda yazıcıyı bağlayın diyor. Bir iki defa driver sil yükle rast gele tekrar çalıştırdım ancak yine gitti. USB kabloyu sıfır aldım ve başka kablolarla da denedim. Ofisimde aynı yazıcıdan iki adet var. Diğerini de bağladım o da olmadı. Muhtemelen sistemsel bir problem.
Kullanıcı girişi ve dosya yükleme
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir sigortacıyım ve siteme kullanıcı girişi eklemek istiyorum. Kullanıcıları ben oluşturacağım. Belki tc belki kullanıcı adı. Şifreyi içeriden değiştirebilecekler. Kayıt olmak şimdilik olmayacak. Belki gizlenip sonradan aktif edilebilir. Ben kullanıcılara poliçelerini pdf olarak yükleyeceğim. Kullanıcı giriş yaptığında kendi adına tanımlanmış pdfleri görüp indirebilecekler. Bu işi nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Yoksa da en azından benim nasıl yapacağımı öğrenebileceğim bir video veya yazılı anlatım ile yönlendirebilirseniz sevinirim.
PS4 hdmı arızası Hk.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Ben evde yokken PS4 yere düşürülmüş. Bağlandığımda ekran gelmedi fakat normal şekilde çalıştı. Telefondan bağlandığımda bir problem olmadığını gördüm. Ben HDMI soketinde arıza olduğunu düşünüyorum. Yakınlardaki bir servise götürdüm 750 TL ödeme istediler HDMI değil HDMI chipi olabilir deneyeceğiz dediler. Bende düğün arifesinde olduğumdan 750 TL ödemedim kalsın dedim. 50 TL ödeyip çıktım. Birkaç gün sonra tekrar taktım önce karıncalı ekran geldi ilk defa önceden hiç görmüyordu. Soketle oynadım ekran geldi. 10-15 dk kurcaladıktan sonra ısınmaya başlayınca yine gitti. Arıza ne olabilir? Tamir fiyatı nedir ve İstanbul Ataşehir yakınlarında teknik servis var mı ? Elektronik tamiri yapabilirim hava tabancası hariç herşeyim var kendim de yapabilirim fakat problem chipdeyse nasıl temin edebilirim? Chiplerin de arızalı olduğunu duydum.
Evet arkadaşlar konum bu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Siteme üyelik sistemi hk.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu işlerden hiç anlamıyorum. Sigortacıyım ve işim ile ilgili kendime bir site kurdum. Natrodan ilksensahin.com diye site adını aldım ve hazır site sistemi aldım. Sistemin içinde istediğim özellik yok. Bana lazım olan şey müşterilerim siteye üye girişi yapsın orada poliçelerinin başlangıç bitiş tarihlerini görsünler ve pdf halinde olan poliçelerini indirebilsinler. Bunu istediklerinde kendileri girip yapsınlar istiyorum.
Hazır site aldığım için pişmanlık duymak üzereyim fakat dediğim gibi kod yazmaktan vs hiç anlamıyorum. Sitenin en altına yazdığım kodlarla canlı destek sistemi kurdum siteye giren bana ulaşabiliyor fakat bu dediğim sistem bana müşterilerim kısmında lazım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Pc Ekran Gelmiyor!
|
PC Açımama Problemi
|
PC nin kendiliğinden kapanması
Takım oyun tavsiyesi
|
Arkadaşlar ticari oyun tavsiyesi
|
15.000 liraya kadar araç tavsiyesi
|
Meslek: Elektronikci
İlgi Alanları: ELEKTRONİK , akvaryum , kuş , köpek , bilgisayar
Her konuda bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Elektronik hakkınca canlı hobileri hakkında her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve projelerinizde bulunmaktan memnun olurum. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 449
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.396 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO