2012 1.6 TDI OTOMATİK POLO saçma yakıt tüketimi
Merhabalar. 2012 model 1.6 TDI polo aldım 3 ay önce 110bin km de bakımları da tamdı. 100 km'de şehir ici 11e falan çıktığı oluyor. Biraz sürünce 9a falan düşüyor. Bunun normali bana 5.8 - 6.5 arası dendi arada çok fark var. Uzun yolda 5.8i görmüştüm ama şehir içi çok saçma göstergeler cıkıyor karsıma. Arac bazen gaza tam bastığımda yüklenmiyor ağır ağır yüklenebiliyor. Bu normal midir? Sebebi ve çözümler nedir fikir alabilirsem harika olur.
Araç jant kapaklı model bu arada otomatik vites.
Yeni MacBook Air'e usb girişli kablosuz mouse takmak?
Arkadaşlar merhaba.
Windows'tan MacOs'a geçmş bulunmaktayım. Macbook air'de şu anda windows laptop'umda kullandığım logitech M185 kablosuz mouse'umu kulllanmak istiyorum. Hangi aparatı almalıyım? Mouse'un giriş arayüzü usb üzerinden normal.
İnternette bir çok aparat var ama tam anlamadım açıkçası. Yardımcı olur musunuz?
Garanti Sanal Kart bonusları nasıl kullanılır?
|
Call of Duty Advanced Warfare ekran kartımı tanımıyor
|
SEG 32SD5100 televizyon modeli BISS keyi girme yeri yok
|
İstanbul'da Abercrombie mağazası?
|
PASAPORT yeniletmekle ilgili acil bakar mısınız
|
Saç için PRP tedavisi olanlar / düşünenler?
|
Wax ve jöle arasındaki fark ne?
|
Sizce saçımda eksilme var mı?
|
Meslek: Öğrenci
İŞLEMCİ Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci RAM 8 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 1 TB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer EKRAN KARTI ATI Mobility Radeon HD 6770M DDR5 1 GB EKRAN BOYUTU 15.6" LED Ekran (1366 X 768) SES ÇIKIŞI Altec Lansing + Beats Audio |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.211
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 183.242 (Bu ay: 2.804)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar