David Beckham Classic Blue Aranıyor
Elinde olan,satmak isteyen özelden fiyatı ile birlikte iletişime geçerse memnun olurum.
Tüplü tv açık&kapalı ilen gelen bip bip bip bip sesi
Selam grundig tüplü televizyondan hem açık hem kapalı iken bip bip bip bip şeklinde kesilmek bilmeyen bir ses gelmeye başladı bugun.Fişi prizden çekmek gerekiyor duymamak icin.Sanki saatli bomba geri sayımı gibi insan korkmuyor da değil:)
Devamlı Wifi Bağlantı Kopması Dell 3545 - Windows 10
Merhaba Dell 3545 kullanıyorum 64 bit Windows 10 yüklü.Yarım saatte bir tam anlamıyla wifi kapanıyor,bilgisayarı kapatıp acinca duzeliyor,yarim saat sonra yine ayni.Sağ altta internet internet simgesinde çarpı işareti oluyor,üzerine tiklayinca ağlar gorunmuyor.Bir sorun var ama çözemedim.Telefonda baglanti kesilmiyor,evdeki modemde veya internet saglayicisinda bir sorun yok. Birkac ayar vs denedim bir sonuc alamadim,bu problemin kesin cozumunu bilen birisi cikar mi?
Selam, bir buçuk aydır geceleri sırt üstü,sağa ve sola dönüp yatamıyorum.Sanki derinin altında yara var gibi,öyle acıyor uyutmayacak derecede.Hem belimde kuyruk sokumunun üst kısmı,hem de bu bölgenin ve kalçanın yan tarafları,ordaki kemiklerin üzeri daha çok, üstüne yatınca acıma,yanma hissi oluyor..Genel cerrahiye gittim acaba kasık fıtığı olabilir mi diye, ultrason çekildim kasık çevresinde iltihap kaynaklı lenf şişmeleri var dendi,yanlar da bundan kaynaklıdır dendi,antibiyotik yazıldı, 12 gunde 2 farkli antibiyotik bitirdim ama geçmedi.Ortopediye gittim,Meralgia Parastetika veya Trokanterik Bursit şüphesiyle röntgen ve mr cekildim hiçbir şey görünmüyor dedi doktor.Belimde de fıtık vb problem çıkmadı.Ağrı kesiciler,kas gevseticiler,antibiyotikler fayda etmiyor.Son olarak Lyrica kullandım onun da faydası olmadı.Onca hastaneye gidip geldim malesef tanı koyamadık.Bir de buraya yazayım dedim belki aynı problemi yaşayan olmuştur diye.Yanlarda acı ve uykusuzluk devam ediyor.Bekliyorum.
Appgallery 70 Huawei Puan Veriyor!
Arkadaşlar Appgalleryde Trendyol Koleksiyon Kaydet sistemine benzer bir kampanya başladı, yapmamiz gereken davet linkimizi paylasmak ve arkadaşlarımızı linkteki 'Destekle' butonuna tıklatmak. 15 tane destekçi olunca toplam 70 huawei puan kazanıyoruz oyunlarda vs kullanabiliriz.Bu konu altında davet linklerimizi paylaşıp birbirimize destek olabiliriz.Benim linkim:
Lords Mobile %50 Huawei Puan Kazanma
Merhaba arkadaşlar bugün appgallery üzerinden yapılan oyun içi paket alımlarında %50 puan kazanıyorsunuz.Lakin bir problemim var.
Xiaomi telefon kullanıyorum.AppGallery ve Hms Core indirdim.Oyunu appgalleryden indirip facebook ile baglaniyorum lakin paketlerin altindaki fiyatlara tikladigimda tepki vermiyor yani satin alma sayfasi acilmiyor.Yardimci olacak var mi? Huawei hesabimla giriş yaptığım zaman da sıfırdan başka bir oyun açıyor :/
Beyaz Renkli Lazer Yanık Lekeleri Nasıl Geçer?
Merhaba,binlerce üyeye sahip bir forumuz,illa ki ilgili,tecrübeli veya tedavisini yapan,yaptıran birileri ile karşılaşırım umuduyla yazıyorum.
6 ay önce ense ve elmacıklar için lazer epilasyon yaptırırken yakıldım ve resimlerde görünen özellikle kulak arkası ve boynumun sağ-solundaki izler kaldı.Bu beyaz renkli izlere çare bulamıyorum.Bir çok cildiye ve plastik cerraha gittim lakin bir sonuç alamadım.1 hafta önce yine özel bir dermatoloğa gittim ve doktorum sormam üzerine bu lekelere lazer,karbon peeling gibi herhangi bir uygulama yapılamayacağını,yapılsa da işe yaramayacağını söyleyerek Potrical-B isimli egzama ve vitiligo icin kullanilan kortizonlu bir krem yazdı,o faydası olacağını düşünüyor ve 1 haftadır da günde 1 kez bu kremi kullanıyorum lakin benim hiç umudum yok.Lekeleri kızartıyor kremin çalışma şekli böyle galiba.. Bu güne kadar doktor tavsiyesi ile contractubex,dermatix,kantaron yağı,alo vera jel kullandım ve hiç bir şekilde görüntüde değişiklik olmadı özellikle contactubexin nasıl bir balon oldugunu anlamış oldum.
Ben bu lekelerle yaşamak istemiyorum.İlla ki bir tedavisinin var olduğunu düşünuyorum.Hiç kimse kesin birşey diyemiyor.Zamanla geçer diyenler var lakin ne kadar zamanda bunu söyleyebilen yok belki de moral veriyor bilemiyorum.Bir plastik cerrah malesef bunun tedavisi henüz yok demişti buna inanmak istemiyorum.Arkadaşlar 6 aydır uyuyamıyorum,çok kafaya takıyorum.Her gün araştırıyorum yeni biseyler var mi diye.Lutfen yardim edebilecek olanlar cekinmesin yazsın.Yardıma çok ihtiyacım var :(
Google'da haritalarda yoruma resim nasıl ekleyebilirim?
Resimdeki gibi bir isletme hesabinin altina yorum yapacagim ama resim ekleme olayini cozemedim yardimci olur musunuz?
Taramada bulunan kanallar Tv'de görünmüyor?? Arçelik Smart.
|
"TV8lfb" Böyle bi kanal çıktı silinmiyor Yardım
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 399
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 15.053 (Bu ay: 402)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar