Kombi çıkışı baca yükseltmesi
Merhaba
Evimde balkonu kapattırdım ve hermetik kombimin bacası kesilmiş olan camdaki baca çıkısının altında kaldı.
Kombinin bacası camdaki kesilmiş olan yerin yaklasık 10 cm aşağısına denk geliyor. Montajı yaptırdığım firma kombinin çıkışındaki 90 derecelik parçanın yükselterek cam çıkışındaki
hizaya denk geleceğini söyledi.
Ben kısa bir araştırma yaptım. Ama böyle bir parça bulamadım. Sizlerin tavsiyeleri varmıdır.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Pc de emülatör çalışmıyor.
Merhaba;
Cep telefonumda bir uygulama keşfettim. Görev yapmak gerekiyor. Bunun için pc'de kullanılabilen emülatörler olduğunu öğrendim. İşyerindeki pc de kurdum. Çok güçlü bir pc değil ama sıkıntısız çalışıyor.i3 işlemcili 4 gb ram var.
Evdeki pc ye kurmak istedim. Google play e e posta hesabımı bile giremeden Google play hizmetleri durduruldu diyor.
Önceden hesabı girebiliyordum. Gene duruyordu.
Şimdi hesap bile giremiyorum. Ayarlarında yuksek cpu dada düşük cpu dada aynı sorunu veriyor. Ram düşük desem 6 gb ram var. İşlemci Amd a6 4 çekirdek Kullanmaya başlamadan sistem temizleme programlarıyla ram temizleme yapıp öyle açıyorum. Gene aynı uyarıyı alıyorum.
yeni bir gmail açtım nafile
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını isterim.
Thalia kasa symbol ve midrange
Merhaba
Aracımın teybi standart oto teybi sesi öyle 10numara değil ama tatminkar bildiğiniz üzere kumanda mevzu yüzünden bir de uyumu güzel degistirmek istemiyorum.
Arkalarda kolon yoktu.Coaxial hoparlör bağlı önler fabrika çıkışı kolonlar mevcut
Aklıma önler için midrange yada mid bass kolon almak istiyorum.Ama amfi vs. istemiyorum .Acaba ses kalitesi nasıl olur.Vu şekilde kullanan arkadaşlar varmı araçta torpidoda tweeter i var kapılarda kileri değiştirmek istiyorum.
Ne dersiniz hangisi işe yarar yada coaxial nakamishi 13 cm mi alayım fikirlerinizi bekliyorum.
Babamın kangosuna teyp hoparlör tavsiyesi
|
Vestel bluetooth sorunu
|
|
|
|
Sony DSX-A200UI USB Oto Teyp
|
ALPHA cb 24 tf kombi incelemesi
Meslek: Danisma
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 774
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.541 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası