Asrock x370 k4 dual ekran kartı problemi
Merhaba asrock x370 k4 anakart ve athlon 200ge ile toprak altı işleri için 2 adet palit 3060 dual ekran kartını çalıştıramıyorum.
İkinci ejran kartı windowsta gözükmüyor fanları çalışıp ledleri yanmasına rağmen.
Biostan 4g decoding açılıp pcie auto bırakınca gene görmüyor pcie gen1 veya gen2 seçilince bilgisayar hiç açılmıyor ,.
Bios işlemci desteğinden dolayı 5.40 sürümü üstünde update tavsiye edilmiyor .
Var mı fikri olan yardımcı olabilecek
Wifi problemi
Merhaba mevcut ucuz yollu alfa wifi adaptör vardı , yanlışlıkla kırınca gene ucuzundan bir tane aldım ama wifi kendi kendine duruyor sonra tekrar bağlanıyor sürekli tekrarlıyor bu araştırdım çözüm bulamayınca tp link wifi adaptörü aldım onda sorun yok bağlantı kopmuyor
Şimdi anakart, işlemci değiştirdim dahili wifi olan gigabyte z490 aorus elite ac aldım şimdi gene aynı kopmaları yaşıyorum intelin wifisi mevcut kartta intelin sitesinden son sürücüleri yükledim sonuç yok
Bu sorunun win10 güncellemeleri ile alakalı olduğuna dair sorun bildirenler var ama herhangi bir çözümü olan var mı?
5600x -3800x
Merhaba elimde 3600 işlemci ve windale6 soğutucu var
Soğutucu amd ile fan yukarı olacak şekilde monte edildiği için hoşuma gitmiyor.
Hem Rtx 3070 ile kullanacak olmamdan dolayı hem de soğutucu yüzünden işlemciyi değiştireyim mi diye düşünüyorum
1. İşlemci değiştirmelimiyim?
2. Eğer değiştirirsem hangisini tercih etmeliyim aynı fiyatlara denk getirebiliyorum ikisini de
Faruk63aslan
Martta yeni Nvidia kartı yok
|
Nanokatalog ram fiyatları yanıyor
11,11 n11 topladığım sistem
|
mi 5s plus mı mi max 2 mi
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.545
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 17.909 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 471 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware