Vestel Kalitesizliği
Merhaba birazdan video da izleyeceğiniz cmi 76201 model kodlu çamaşır makinesi garantiden değişti daha 2.ayında makine yine patlak vermeye başladı ya amortisor ya askı yayı ya da bilye ses yapmaya başladı ilk satın aldığımda ancak 6 ay dayanabildi vestel bir arpa boyu kat edememiş edemeyecek gibide.
Tosyalı Holding'in, kamyon ve zırhlı araç üreticisi BMC'nin Sancak ve Öztürk ailelerine ait hisselerini satın almak için uzun süredir devam eden görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Tosyalı Holding, Galip Öztürk ve Ethem Sancak'a ait yüzde 50,1'lik BMC hissesini satın aldı. Satın almanın 480 milyon dolar olduğu öne sürülürken, şirketin hakim ortağı Tosyalı Holding oldu.
https://www.haberler.com/ethem-sancak-ve-galip-ozturk-hisselerini-satti-14230116-haberi//
BİR KASAPLIK HİKAYESİ
Merhaba arkadaşlar aracım 1998 şahin sağ arka jantı değiştirmek için sanayide zaman zaman gittiğim lastik bayisine uğradım işlemleri halledip dükkandan ayrıldım yolda giderken aracın arkasından çatırtı sesi geliyordu eve gelince aracın altına eğilip baktığımda sinirlendim çırak krikoyu denge kolundan vurmuş ve bükmüş hemen iş yeri sahibine wp üzerinden resim attım getir bakarız dedi bir şey olmaz dedi işe giderken virajı aldığım sırada çat diye bir ses geldi ve aracın arkası sağa sola yalpalamaya başladı müsait bir yere çekip baktım kol kopmuştu daha sonra sanayiye uğradım masraflar karşılandı özür falan dilendi ancak araçta ailem olsa ve kaza yapsam hesabını kim verecekti.
Sanayi ortamı artık laçka olmuş durumda önüne gelen dükkan açıp ver 500 lira hop cebe ne güzel iş.
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi 1299TL
Bir Anadolu Hikayesi Gönül Dağı TRT 1
İlk bölümden beri izliyorum yeşil deniz gibi hayatın gerçeklerine derinden dokunuyor duygusal müzikleriyle kalbe dokunan,anadolunun sıcaklığını hissettiren naif ortamıyla izlenebilir samimi bir dizi.
Almanya istedi iddiası:Ege Ordusu Lağvedilecek mi ?
Diplomatik kaynaklardan edindiği bilgilere göre; Türkiye-Yunanistan arasındaki gerilimi düşürmek amacıyla araya giren Almanya'nın, görüşmelerin başlaması için Yunanistan’dan Ege’de Türkiye’ye yakın adalardaki askeri birliklerini geri çekmesini önerdiği öğrenildi. Almanya, buna karşılık Türkiye’ye de bir öneri getirdi, Ege ordusunun lağvedilmesini istedi.
Profilonun Işçilik Hataları
|
Profilo Cmg100dtr Sorun
|
<< Samsung Galaxy A01 >> [ANA KONU]
|
Panzerflotte 1 |
Son Giriş: 4 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.133
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 95.213 (Bu ay: 1.496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.231 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası