ALL in ONE Pc hakkında
bu ALL in ONE PC lerin ekranını monitör olarak kullanabilirmiyiz yani konsol vs bağlayabilirmiyiz böyle olan modeller var mı ? fiyat olarakta pahalı birşey olmasın istiyorum dediğim gibi ekranın kullanabilirmiyiz pcyi açmadan konsol bağlanabilinirmi ?
eSim li samsung telefonlar
e-Sim li samsung kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı bu e sim i aktifleştirirken sim2 yi devre dışı bırakıyormu Xiamoi telefonlarda öyle diyor da xiamoi 13 t de denedim uyarı verdi samsung larda nasıl ?
E-SİM Lİ TELEFONLAR
Arkadaşlar bu e-sim olayı bir tek iPhone larda mi var android telefonlar da yok mu epey.com sitesinde filtrelerdiigimde bir sürü telefon çıkıyor ama içinde öyle bur menü yok ve telefoncuya sordygugmda yok dedi note 13 pro modeli
YANİ BEN BU E- SİMİ yurt dışında kullanmayı düşünüyorum airola gibi programlarla
SSD KONUSU
Merhaba arkadaşlar msi ge 60 laptopuma 1 TB HGST marka hdd nin yerine bu linkteki ürünü almak istiyorum nasıldır uyuşma problemi yaparmı malum daha önce konusunu açmıştım hdd den sesler geliyor diye şu an çalışıyor arada tıktı ksesi geliyor ama anladımki hdd dolunca bu ses artmaya ve dolmaya başlayınca bozulmaya başlıyor onun için ssd almayı düyündüm lakin uzun ömürlü olurmu ssd ler ben hddlerin uzun ömürlü olduğunu ssd lerinde 10 yıl falan ömürlü olduğunu biliyorum bu bilgi doğrumu ? https://www.hepsiburada.com/samsung-qvo-870-2-5-2tb-560mb-530mb-s-sata-3-ssd-mz-77q2t0bw-pm-HB0000146SC6
ısınma sorunu
xiaomi redmi note 10 s telefonun ısınma sorunu mu var acaba havalar sıcakken kamera 3 saniye içinde kapanacaktır vb diyor yavaşlıyor ama başka teelfonlar öyle olmuyor neden böyle çözümü varmı ??
laptop hdd sata
arkadaşlar msi ge 60 2pc 400 xtr laptomuda 1 tb hgst 7200 rpm hdd var bu sata 3 herhalde ben bunun yerine sata hdd almak istiyorum lakin uyumlu olarmu kaç tb e kadar uyumlu onu nasıl bulabilirim ?
HDD gelen ses
Arkadaşlar msi ge 60 gaming laptopumda bulnan hitachi HGST_____HTS721010A9E630J
model hrddiskimden 2-3 haftadan beri böyle kolay başlayama sorunu var yina bazı zaman açılışta görmüyordu . sonra bir kaç defa aça kapa yapınca düzeliyor sonra normal çalışırken böyle sanki araba sinyal verir gibi ses çıkarıyor kafamı vuruyor anlamadım hiç düşme falan olmadı ama neden böyle yaptı anlamadım hdd nin büyük bölümü dolu ondanmı acab iki bölüm var 1TB sn zamanlarda böyle yapmaya başladı HD TUNe programı ile hem hızlı hem yavaş hata tarama yaptım hiç bir sıkıntı yok defragda yaptım biraz ama hala aynı yani hdd ile klasöre girmek istediğim zaman tık tık tık yapıyor sonra giriyor hiç böyle yapmazdı hdd gidicimi ne yapmam lazım. ACaba laptopun güç elektrikiyle alakalı mı?
macaristan
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Macaristan a gezmeyi düşünüyorum yeşil pasaportum var. Öncelikle budinde tarihi Türk tarihi olan yerleri gezmeyi düşünüyorum. İlk olarak yeşil pasaport a direk mühür vurup geçiriyor larmi?
Yani dönüş bileti otel rezervasyonu vb soruyorlardı?
Havalimanından merkeze metro otobüs vb var mı hep ve ulaşım nasıl oluyor?
Budapeşte den Estergon a nasıl giderim ben açıkçası bizim eserlerimiz olan yerleri gezmeyi düşünüyorum yani Estergon pecuy zigetvar gibi buralara nasıl gidebilir lim otobüs tren durakları nerededir??
Oradanda Romanya veya diğer ülkelere tren otobüs var mı
Yardımcı olursanız sevinirim
MACARİSTAN GEZİSİ
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Macaristan a gezmeyi düşünüyorum yeşil pasaportum var. Öncelikle budinde tarihi Türk tarihi olan yerleri gezmeyi düşünüyorum. İlk olarak yeşil pasaport a direk mühür vurup geçiriyor larmi?
Yani dönüş bileti otel rezervasyonu vb soruyorlardı?
Havalimanından merkeze metro otobüs vb var mı hep ve ulaşım nasıl oluyor?
Budapeşte den Estergon a nasıl giderim ben açıkçası bizim eserlerimiz olan yerleri gezmeyi düşünüyorum yani Estergon pecuy zigetvar gibi buralara nasıl gidebilir lim otobüs tren durakları nerededir??
Oradanda Romanya veya diğer ülkelere tren otobüs var mı
Yardımcı olursanız sevinirim
yeşil pasaport avrupa
Evet arkadaşlar bu aralar yeşil pasaportlu olup Macaristan Avusturya veya diğer a Avrupa ülkelerine giden oldu mu ? yani direk tek yön bilet alsak yeterlimi dönüş bileti vs soruyorlar mı otel rezervasyonu vb soruyorlar mı ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.278
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.486
Konularının görüntülenme sayısı: 84.960 (Bu ay: 1.073)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic