Anfi ve Hoparlör yanında Eksik Parça
Merhaba
Yamaha A-S700 anfi
Dali spektor 2 Hoparlör ile
Cd üzerinden Müzik dinlemek istiyorum
Fakat şuan Cd sürücü olarak elimde sadece Denon dvd-1800bd var
Bu durumda tavsiye edilen Denon , yamaha yada Marantz gibi markaların sadece Cd sürücü olan modellerinden çok farklı bir ses alır mıyım?
Not : Denon dvd 1800 özelliklerinde ses çıkışı olarak C/A audio 192 kHz/24 bit olarak yazıyor. CD üzerindeki veriyi işlerken , sürücüde hangi özelliklere bakmamız gerekecek , yada Cd ile müzik dinlerken sadece CD sürücü ile DVD yada Blu ray sürücü arasında nasıl bir ayrışma oluyor?
|
Yamaha as700 amfi için Hoparlör
|
Merhaba
Evde müzik dinlemek için stereo amfilerle ilgili yeni ilgilenmeye başladım, forumda amfi tavsiye başlığı altında okuduğum konularda tecrubelerini paylaşanların yazdıklarından çok faydalandım, ancak genel anlamda bu mevzu hiçte basit değilmiş onu farkettim, evde müzik dinlemek adına şimdiye kadar sony nin cmt hpx 7 mini hi-fi si dışında kullandığım bir cihaz olmadı, şuan ise elimde sony ss-d790 av model hoparlörü var ya bununla uyumlu yada daha farklı bir hoparlör seçip, güzel stereo bir ses sistemi kurmam konusunda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, stereo amfi için bütçem 12bin civarında, o yüzden 2. el cihazlara bakmayı düşünüyorum, Bu sebeple özetle Sony ss-d790 av ile uyumlu koaksiyel ile telefon yada mp3 çaları bağlayabileceğim 12bin civarı bütçeli yüksek sesten ziyade müziğin tadına varabileceğim güzel bir stereo amfi tavsiye edebilir misiniz
Sony xperia z5 IR remote kontrol özelliği var mı?
|
sony xperia Z5 ır remote özelliği
|
|
Elektronik aksamlarda temizlik
|
Laptop anakart Yağ sorunu
|
Panasonic Lumix Lens
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 127
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.565 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware