Intel i5 13600KF Kutu+Fatura+Garanti
Merhaba,
28.10.2022 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmış işlemcim sistem değiştirdiğim için satılıktır. Ürünün kutusu ve faturası bulunmaktadır ve Intel'in kendi sitesinde garantisi 02.01.2028'e kadar devam ediyor görünmektedir.
Ürün alındığı tarihten itibaren Thermalright LGA1700 Contact Frame ile kullanılmış, hiç overclock yapılmamış ve ufak bir undervolt ile çalıştırılmıştır. Power limit hiçbir zaman otomatik değerlere alınmamış ve manuel olarak Intel'in önerdiği değerlere çekilmiştir (Anakart üreticileri genelde otomatik değer seçtiğinizde işlemciye çok yüksek elektrik çektiriyorlar. Ben hep Intel'in kendi belirlediği limitleri kullandım).
Kullanıldığı süre boyunca Noctua DH-15 ile soğutulmuş ve her yıl Arctic MX-4 ile termal macunu yenilenmiştir.
İşlemci için çıkan tüm microcode/BIOS güncellemeleri çıkar çıkmaz yapılmıştır. Kullanmış olduğum süre boyunca en ufak bir stabilite sorunu yaşamadım.
Ürün için istediğim fiyat 7500 TL'dir. Ürün için ayrıca Sahibinden üzerinde de ilanım bulunmaktadır. Oradaki ilandan da profilime bakıp referanslarımı inceleyebilirsiniz. Orada Param Güvende komisyonundan dolayı fiyatı 8000 TL olarak belirledim. İlan linki için TIKLAYIN. Ayrıca Banayeni üzerinde de ilanım var. Orada komisyon ücreti epey daha fazla olduğu için fiyat 8300 TL. Oradaki ilan için TIKLAYIN.
İstendiği takdirde kullandığım Thermalright Contact Frame'i 400 TL karşılığında işlemciyle beraber gönderebilirim.
Herkese iyi forumlar.

Zalman CNPS11X Performa Soğutucu montaj seti
|
Acemi sürücü çifte araba tavsiyesi
|
Akademisyen/Memurların yurtdışına çıkışı
|
Eşime uygun notebook
|
|
Katip Çelebi Üniversitesi'ne nasıl gidilir?
|
Tek tık=çift tık
|
Muhtemel boot problemi
|
Anakartın AM3 desteği ve muhtemel boot sorunu
|

Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.265
İkinci El Bölümü Mesajları: 359
Konularının görüntülenme sayısı: 24.420 (Bu ay: 1.259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 923 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic