Bu monitörü nasıl dikey monitör yapabilirim?
Elimde bu monitörden var. Arka kısmının resmini koydum ki daha iyi anlaşılsın diye. Fakat bunda arka kısmında vidalama yerleri olmadığı için ve ayak kısmı da çıkmadığı için dikey konumda kullanamıyorum. Bu tarz monitörleri dikey konumda kullanmak için bildiğiniz bir aparat var mı? Destekleriniz için teşekkür ederim.
Merhabalar;
Vodofone 7 defa internet sorunu yüzünden aramama rağmen ve çözüm üretilmesini rica etmeme rağmen herhangi bir çözüm üretilmemiştir. Bana önerilen bir çok işlemi bir kaç defa yapmama rağmen de bir sonuç alamadım. Vodofone önerisi dışında kullandığım mobil cihazımı sıfır bir cihaz alarak değiştirdim. Sonuç yine değişmedi. Bunun haricinde baz istasyonlarının da güçlendirilmesini rica ettim yine bir çözüm olmadı. Yaşadığım şehir Amasya Merkez'in herhangi bir bölgesi ya da mahallesi fark etmeksizin yine sorun yaşadığımı da her aradığımda söyledim yine bir çözüm bulamadım.
Vodafone'nun çözüm odaklı çalışmaması ve sorunumu bir çok iletmeme rağmen çözememesinden kaynaklı şikayetçiyimdir.
Gereğinin yapılmaması durumunda bu zamana kadar düzgün hizmet alamadığımdan dolayı da ödemiş olduğum tüm faturaların iadesini ve mağduriyet yaşattıkları içinde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum.
Vodafone hat almayın, aldırmayın. Kullanan varsa da tavsiye etmeyin.
İyi forumlar.
Seçimlerde Oy Vereceğim Tek Parti.
Adayları da muhteşem.
Need For Speed Undercover Orijinal Pc Sürümünü Arıyorum Elinde bu oyunun orijinal bilgisayar sürümü varsa benimle iletişime geçebilir mi?
Teşekkürler.
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?
Dolar'ın Türk Lirası karşısındaki 1 yıllık fiyat farkı. 2023'e süper adımlarla gireceğimizi söyleyenler 1 sene içerisinde doların fiyat artışına dış güçlerin oyunu deyip milleti kandırmaya devam edecek misiniz? Vakti zamanında verdiğim oylar yüzünden çok pişmanım o yüzden akpye benden zerre kadar oy yok. Bu durumu görüpte hâlâ akpye oy vermek isteyen var mı?
2023 genel seçimlerden beklentiniz nedir?
|
Merhabalar;
Lisanslı Bitdefender Total Security programını lisansı bir şekilde kullanıyorum. Program ile alakalı tek sıkıntım otomatik program güncellemesi açık olmasına rağmen program kendi kendini güncellemiyor.
Aşağıdaki resimde de görüleceği gibi otomatik güncelleme açık. 8 saat de bir güncelleme kontrolü yapması lazım normalde ama güncellemeyi otomatik yapmadığından dolayı, Windows 11 de belli aralıklarla antivirüs programınızı güncelleyin geri bildirimi geliyor. Acaba kontrol aralığını 24 saatte bir mi yapsam? Birde bilgisayarı kapatıp açınca otomatik güncelleme kapanıyor mudur?
Otomatik güncelleme sorununu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi forumlar.
Xiaomi 12 Pro Alınır mı?
Herkese merhabalar;
Xiaomi 12 Pro cihaz alınır mı? Sizce Türkiye fiyatı ne olur?
Aşağıdaki linkte cihaz hakkında detaylar mevcut.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-12-pro.html
İyi forumlar.
Şarapçıların Kurduğu Ülke
Tüm şarapçıların yaşadığı tek ülke.
Brave Browser mi? Firefox mu? Ya da Vivaldi mi?
Yıllardır Firefox kullanıyorum. Son zamanlarda İDM yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Sonra Brave Browser'e hızlı diye geçiş yaptım. Ama bu seferde Firefox da ki gibi ekran görüntüsü al özelliği olmadığı için ek eklenti ile sorunu çözdüm ama öyle de tam olarak olmuyor işte. Vivaldi de iyi bir tarayıcı ama onda sanırım o özellik yok.
Opera GX de kullandım onda vpn var pek işe yaramasa da. Google Chrome demeyin hepinizi vururum. :D :D :D .
Başlıkta yazdığım gibi bu üç tarayıcıdan hangisini önersiniz?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.391
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 80.922 (Bu ay: 534)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 392 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic