Ftx kripto borsasi magdurlari
Bana mail geldi. Mahkemeden. Geri odeme yapiyoruz die. Bunu yapmak icin bitgo yada kraken coin borsasindan birini secmem gerekiyor.
Bir kere islem yapicam. Tl ye cevirip bankama havale edicem. Hangisini secmeliyim. Komisyon hangisinde azdir. Yada transaction kolaydir.
Kullanan varsa yardimci olsun.
Samsung telefon kalemi hakkında
Herkese esenlik.
Samsung note 9 telefonun kaleminin arka başlığı kırıldı. Telefon yere dustu.
Aşağıya foto ekliyorum. Kırılan parcayı bulamadım kayıp. Bu parça tukenmez kalem gibi bas cek çalışıyordu. Telefona giriyor mekanizmada sorun yok ama arka kısım olmayınca tak çıkar olmuyor. Bunu nasıl hallederim onarırım fikri olan var mı. Iq su yuksek olanlari beklerim.
PDF kitapları sesli okuma yapan yer
Kitapları PDF indirmek için yada onları sesliye çevirmek için kaynak var mı tecrübe eden var mı.
6 yaş çocuk için.
Kiz çocuğu için pahalı olmayan bisikleti önerisi alabilirim.
Netten baktım 20 cant olur dior. Destek tekerleri olmak zorunda değil. Decathlon baktım 10k istio. Ben de memur değilim.
Ucuz olursa bu sefer frenleri dötü başı ayar tutmuyor. Plastik oluyor her yeri.
Farenin her daim maydanoz olması
Beyinsiz windowsta 11 defalarca ayar yapmama rağmen sleep yaptığım laptobum fareye rüzgar esse kendiliğinden açılıyor bunu nasıl engellerim.
Farenin aleti açmasını istemiyorum. Kalıcı çömzümü yok mu bunun. Her defasında kabloyu çıkartmak zorunda mıyım yoksa aleti sleep yerine 25 sene önceki gibi tam mı kapatmam lazım.
Pil değişimi hakkında.
Samsung note 9 pil değişimi yaptım. Orjinal diye değiştiler ama emin değilim. Bunu nasıl nerden test edebilirim.
Bi yöntemi usulü var mı. Uzun zamandır zayıf pille kullanınca, normal pil hangi hızda tükenir unuttum. Kıyas yapamadım.
1000 tl verdim değişime. Samsungun kendisi değişiyor mu kaça değişir bilmiyorum aklıma gelmedi sormak bide kargolasam 3 gün telefonsuz kalıcaktım.
Telefon bataryası
Samsung note 9 telefonumun bataryası beni bı bırak artık diyip duruyordu. Bugün paraya kıyıp değiştirdim.
Satan adam 8 saat tak prize dedi. İlkinde.
Orda aklıma gelmedi evde geldi.
Bu telefonlar dolunca kablo takılı olsada enerjiyi kesmiyormu ne halta yarıo 8 saat.
İşini düzgün yapan bi tane isp var mı
Dün sabah internet gitti.
Şu an hala yok. Mh yi defalarca aradım onarım var dediler. Bu sabah aradım hala bişi yok.
Yüzde 99 bu herifler liyakatsızlıktan beceriksizlikten bişeyi es geçiyorlar ve bunu bana anlatamıyorlar.
Modem zyxel vmg1312-b10d.
Aletin dsl ışığı yeşil internet kırmızı.
İnternette tüm kaynaklara baktım çözüm bulamadım.
En son telefon açtımda netgsm firmasına kullanıcı adını mı değiştirdiniz die hayır dediler.
Alete resetnattım ayarlarıyla oynadım bişi çıkmadı.
Öte yandan zyxel firmasının ne sesli nede yazılı desteği var. Modem alırken uzak durun. Sorunla karşılaştınızda benim gibi allaha emanet olursunuz.
Bi tane pdf kurulum dosyası hazırlayıp yerin altına girmişleri.
Wifi Android ayarları.
Bende android 12 telefon var. Evin interneti gittiğinde telefonun otomatik 4g ye geçmesi için ayar bulamadım.
Bi tne var oda wifi yavaşlarsa kötüleşirse 4g ye geç die ama kapattım sorun oluyordu.
Yoksa böle bi teknoloji yok mu.
Blutv tecrübem hakkında.
Hepsi burada premium aboneliğim olduğundan blutv tecrübesi yaşadım.
Dikkatimi çekenler.
Fps aşırı düşük. 30 dan yüksek değil kesin.
Hdr, dolby vision gibi standartlar hak getire.
720p ama üstünden emin delilim. 4k falan beklemeyin.
İçerik orta şeker ve altı vasata yakın.
Herşeyi sineye çekersinizde o düşük fps gözlerinizin ırzına geçio. 2 saat sonra 8 saatlik film izlemiş gibi oluyorsunız.
Astla önermem.
Bu arada tv im akıllı tv. Eski deil.
Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür. Netgsm Referans Kodu : NTGZJGN5XR İndirim için. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.323
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 119.043 (Bu ay: 2.297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.995 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware