Eskimis laptop icin tamir önerisi arıyorum
Kucuk bi sehirde yasiyorum. Laptop menteseleri kirildi ve ekran artik tutmuyor hatta kasasi yamuldugu icin klavye bombe yapti tuslar tam basmiyor. Ekranada tuslarin izi cikti zamanla.
Neyse. Ben bunu onartip kullanmak istiyorum. Kargoyla gonderip onartabilecegim guvenilir kurumsal bi yer var midir.
Alet gayette guzel calisiyor. Windowsta sorun yok. Calismayan icinde parca yok hepsi tamam.
Yoksa git asus servisine parayi ver mi diyorsunuz. Tavsiyelere acigim.
Neden 22.5 watt alamiyorum.
Ftx kripto borsasi magdurlari
Samsung telefon kalemi hakkında
Herkese esenlik.
Samsung note 9 telefonun kaleminin arka başlığı kırıldı. Telefon yere dustu.
Aşağıya foto ekliyorum. Kırılan parcayı bulamadım kayıp. Bu parça tukenmez kalem gibi bas cek çalışıyordu. Telefona giriyor mekanizmada sorun yok ama arka kısım olmayınca tak çıkar olmuyor. Bunu nasıl hallederim onarırım fikri olan var mı. Iq su yuksek olanlari beklerim.
PDF kitapları sesli okuma yapan yer
Kitapları PDF indirmek için yada onları sesliye çevirmek için kaynak var mı tecrübe eden var mı.
6 yaş çocuk için.
Farenin her daim maydanoz olması
Beyinsiz windowsta 11 defalarca ayar yapmama rağmen sleep yaptığım laptobum fareye rüzgar esse kendiliğinden açılıyor bunu nasıl engellerim.
Farenin aleti açmasını istemiyorum. Kalıcı çömzümü yok mu bunun. Her defasında kabloyu çıkartmak zorunda mıyım yoksa aleti sleep yerine 25 sene önceki gibi tam mı kapatmam lazım.
Pil değişimi hakkında.
Samsung note 9 pil değişimi yaptım. Orjinal diye değiştiler ama emin değilim. Bunu nasıl nerden test edebilirim.
Bi yöntemi usulü var mı. Uzun zamandır zayıf pille kullanınca, normal pil hangi hızda tükenir unuttum. Kıyas yapamadım.
1000 tl verdim değişime. Samsungun kendisi değişiyor mu kaça değişir bilmiyorum aklıma gelmedi sormak bide kargolasam 3 gün telefonsuz kalıcaktım.
Telefon bataryası
Samsung note 9 telefonumun bataryası beni bı bırak artık diyip duruyordu. Bugün paraya kıyıp değiştirdim.
Satan adam 8 saat tak prize dedi. İlkinde.
Orda aklıma gelmedi evde geldi.
Bu telefonlar dolunca kablo takılı olsada enerjiyi kesmiyormu ne halta yarıo 8 saat.
Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür. Netgsm Referans Kodu : NTGZJGN5XR İndirim için. |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.353
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 120.829 (Bu ay: 1.743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.014 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware